Reklaam sulgub sekundi pärast

3 LAPSE ISA tegi avameelse postituse oma suhtest naisega

Tuntud blogija Henry, kes on ühtlasi ka kolme lapse isa ning armastav abikaasa oma naisele, kirjutab iga mõne aja tagant sotsiaalmeediasse postitusi elu ja suhete teemal. Hiljuti sattus Henry kokku mehega, kes kurtis talle, et lahutab juba oma teist abielu ja ei saa kohe mitte aru, kuidas on üldse võimalik rutiini taluda  see tekib ju igas suhtes.

Henry mõtiskles mehe pärimise peale ja pani kirja oma mõtted seoses sellega, mismoodi siis tema oma abikaasaga ikka veel koos on. "Mina arvan jätkuvalt, et armastus on tegusõna. Meie suhe ei kesta, sest meil on kogu aeg koos hea ja lõbus olla. Vastupidi. Raskused on need, mis liidavad. Ma arvan, et meie suhte muudab tugevamaks see, et me tuleme raskustega toime hoole ja armastusega. 

Esileedi (Henry abikaasa) oli siin mõned nädalad tagasi õnnetu, et ma väljendan ennast ja enda tundeid läbi blogi palju selgemalt, kui ta seda päris elus näeb. Et ta ei tunne minu poolt armastust. See on üks raskustest, mis meil ületada tuleb. Võime ignoreerida ja vaiba alla pühkida, kus ta jääbki närima. See toob kaugenemise, võõrandumise ja ühel hetkel äkki ka soovimatuse teise inimesega suhte nimel vaeva näha. Meie otsustame enda kahtlustest ja hirmudest rääkida, ehk teha tööd selle kallal, et siin kodus ei oleks turvaline ja armastatud olla ainult lastel, vaid ka meil endil. Nagu me lastele ütleme: kõik tunded on lubatud. Kuid neid tuleb suuta ka väljendada.

Meie lahendus tekkinud probleemile  me peame leidma rohkem aega üksteisele ja rohkem enda vanemaid ära kasutama, et nad vähemasti paaril korral kuus meie lapsi mõned tunnid hoiaksid. Ehk meie eesmärk on kolm datenight'i kuus."