Reklaam sulgub sekundi pärast

3 LEVINUD VIGA, mida pannkookide valmistamisel tehakse

Pannkoogid on paljude laste ja täiskasvanute suureks lemmikuks ning vaatamata sellele, et enamasti peetakse neid pigem pühapäeva toiduks, siis tegelikult võiks ju pannkooke teha täpselt siis, kui isu tuleb. Sageli ei õnnestu pannkookide valmistamine aga nii nagu tahaks.

Pannkoogid on paljude laste ja täiskasvanute suureks lemmikuks ning vaatamata sellele, et enamasti peetakse neid pigem pühapäeva toiduks, siis tegelikult võiks ju pannkooke teha täpselt siis, kui isu tuleb. Sageli ei õnnestu pannkookide valmistamine aga nii nagu tahaks.

Kummalisel kombel on pannkookidega tihtipeale nii, et ühel päeval tulevad kaunid ja teisel päeval üsnagi inetu välimusega koogikesed.

Kui sa soovid, et sinu pannkoogid õnnestuksid alati, siis õpi vältima alljärgnevaid vigu:

1. Taigen tahab aega kerkimiseks

Kui oled taigna valmis seganud, lase sellel ümbes kümme minutit seista, et jahu sees olev tärklis jõuaks vedelikku endasse imada - nii muutub taigen kohevamaks ja mõnusamaks. 

2. Taigen tuleb kokku segada õige vahendiga

Tegelikult tuleks taigen kokku segada vispliga, sest see muudab taigna õhuliseks. Näiteks puulusikaga on palju raskem head taigent saada ja aega kulub selleks samuti kauem.

3. Pannkook tahab õiget temperatuuri

Kui sa soovid ilusaid pannkooke, mis pole pealt kõrbenud ega seest toored, siis sea pliit keskmisele kuumusele ning lase pannil mõned minutid enne praadimist pisut soojeneda.

Allikas: purewow