Reklaam sulgub sekundi pärast

3 LIHTSAT ILUNIPPI, mis tagavad sulle parema näonaha

Öeldakse, et parimad asjad elus on tasuta, see ütelus kehtib ka ilurutiinide puhul. Kuigi oma naha eest hoolitsemine võib kujuneda suureks investeeringusks- erinevad seerumid, kreemid ja näomaskid, leidub veel teisigi võimalusi ning mitte vähem efektiivseid, kuidas oma jume ja nahk ilusana hoida. Ekspertide sõnul, on järgmised 3 ilunippi kuldaväärt! 

Öeldakse, et parimad asjad elus on tasuta, see ütlus kehtib ka ilurutiinide puhul. Kuigi oma naha eest hoolitsemine võib kujuneda suureks investeeringuks - erinevad seerumid, kreemid ja näomaskid, leidub veel teisigi võimalusi ning mitte vähem efektiivseid, kuidas oma jume ja nahk ilusana hoida. Ekspertide sõnul on järgmised kolm ilunippi kuldaväärt! 

 

Näomassaaž

Oled kimpus paistes silmadega? Selle asemel et taandavaid kreeme kasutada, võid vahelduseks proovida hoopis massaaži. Masseeri oma silmaaluseid õrnalt ringjate liigutustega, silma sisenurgast välimise luuni. Korda tegevust kolm korda, see toiming mitte ainult ei stimuleeri vereringet, vaid aitab taandada paistetust ning pidavat isegi kortsukeste teket peatama. 

Selili magamine 

Mitte üksnes kaheksatunnine kvaliteetuni ei ole unemaailma ilusaladus, on veel teisigi tagamaid ja need on seotud sellega, millises asendis me magame. Väidetavalt on uneaeg ja kvaliteet sama olulised kui asend ning usutakse, et selili magamine tagab kõige ilusama välimuse. Seda ühel konkreetsel põhjusel, nimelt kui inimese näonahk on pidevas kokkupuutes padjaga, on kortsud kergemad tekkima. 

Painutused

Sa ei pea kõndima jalgupidi sütel, selleks et mõista sõna namaste sügavamat tähendust. Lihtsatest joogapoosidest piisab, et turgutada oma jumet ning tagada ilus ja värske näonahk. Hoides oma keha kõigest kolm kuni viis minutit harjutusi tehes juba parandab vereringet ning annab klaarima ilme ja toob harmooniat. 

 

Allikas: glamour.com