Reklaam sulgub sekundi pärast

3 MÄRKI, ET SEE MEES toob sulle ainult halba

Suhte alguses jäävad paljud asjad märkamatuks ning me kipume kõige kahtlase ja vähegi negatiivse osas silma kinni pigistama, sest oleme armunud. Siiski on teatud märke, mida kindlasti peaks mehe juures tähele panema, sest just need näitavad ära, kas teil on tulevikku või mitte.

Suhte alguses jäävad paljud asjad märkamatuks ning me kipume kõige kahtlase ja vähegi negatiivse osas silma kinni pigistama, sest oleme armunud. Siiski on teatud märke, mida peaks mehe juures kindlasti tähele panema, sest just need näitavad ära, kas teil on tulevikku või mitte.

Teatud märgid viitavad selgelt, et tegu on mehega, kes teeb sind hoopis õnnetuks, ning allpool on välja toodud kolm neist:

1. Halvad sõbrad.

Tal on sõpru, kes on väga halva ja lausa vastiku suhtumisega naistesse. Mees teab seda ning suhtleb nendega meeleldi edasi. Teda ei häiri, et tema sõbrad naisi ei austa.

2. Ta survestab sind.

Sa tunned, justkui sa peaksid end pidevalt talle tõestama ning oma nahast välja pugema, et talle meele järgi olla.

3. Tema eelmised suhted on inetult lõppenud.

Ta on oma eelmisi naisi kas petnud, kasutanud vägivalda, tarbinud suhtes oleku jooksul üleliigselt alkoholi või käitunud muul moel valesti ning lubab sulle, et nüüd on ta muutunud mees. Enamasti mehed, kes nii käituvad, ei muutu ning sina oled järgmine, kes haiget saab.

Allikas: Relationship Rules