Reklaam sulgub sekundi pärast

3 MÄRKI, ET see suhe on määratud kestma

Tugevas suhtes saavad mõlemad osapooled olla just sellised nagu nad oma loomuselt on ning mitte kumbki ei pea teesklema, valetama ega end kuidagi moodi halvasti tundma. Ent kuidas saada aru, kas sinu praegusest suhtest võib saada see suhe, mis tõepoolest jääb kestma?

Tugevas suhtes saavad mõlemad osapooled olla just sellised, nagu nad oma loomuselt on, ning mitte kumbki ei pea teesklema, valetama ega end kuidagimoodi halvasti tundma. Ent kuidas saada aru, kas sinu praegusest suhtest võib saada see suhe, mis tõepoolest jääb kestma?

Allpool on välja toodud kolm märki, mis näitavad, et sinu praegune suhe on määratud aastatele vastu pidama ning muutub üksnes tugevamaks:

1. Sa oled iseendaga rahul

Sa tunned, et selles suhtes saad sa tõesti olla sina ise ning sinu teine pool aktsepteerib sind täpselt sellisena, nagu sa oled.

2. Sa tunnistad oma vigu

Sa tead, et sa teed vigu ja see ei aja sind enam närvi. Eksimine on inimlik ja seda tuleb ka suhtes ette. Tugevas suhtes saadakse kõigest koos üle.

3. Sa õpid iga päev midagi uut

Sa tunned, et sul on oma kallima ning teie suhte kohta nii palju uut ja põnevat õppida, et isegi siis, kui te olete juba pikka aega koos olnud, õpid sa ikka veel iga päev midagi uut.

Allikas: Relationship Rules