Reklaam sulgub sekundi pärast

3 MÄRKI, MIS näitavad, et teil on aeg lahku minna

Suhe nõuab palju aega, vaeva ja energiat. Kui sulle tundub, et oled suhtesse justkui piisavalt panustanud, kuid oled ikkagi õnnetu ja rahulolematu, siis on aeg emotsioonid kõrvale heita ning oma suhe kriitilise pilguga üle vaadata. 

Ei ole midagi halvemat, kui olla suhtes, mis tegelikult ei anna sulle midagi ning pigem tunned nagu see koguni ahistaks sind. Portaal Your Tango pani kirja 3 märki, mis näitavad, et aeg on suhe lõpetada ning oma eluga edasi liikuda. 

1. Kaaslane ei pinguta piisavalt

Sa tunned, et sina panustad suhtesse rohkem kui tema. Üllatad koguaeg oma kaaslast, kutsud teda välja, teed kingitusi, kuid tema vaid mühatab ning ei paku sulle omaltpoolt midagi vastu. 

2. Ta veab sind koguaeg alt

Ta ei pea oma lubadustest kinni ning veab sind koguaeg alt. Ilmselgelt peab ta sind iseenesestmõistetavaks ja arvab, et sul pole nagunii kuskile mujale minna. 

3. Ta valetab sulle ja ei usalda sind

Ta ei räägi sulle kunagi tõtt, vaid valetab ning varjab su eest tõde. Oma kaaslane peaks olema inimene, kellega jagatakse pea kõike. Kui tema seda ei tee, on see märk sellest, et ehk ei usalda ta sind piisavalt.