Reklaam sulgub sekundi pärast

3 NAISTE HARJUMUST, mis kõikidele meestele närvidele käivad

Kas põhjustad oma kallimale enda teadmata halle juukseid? Ajakiri Cosmopolitan koostas nimekirja naiste põhilisematest harjumustest, mis pea kõik mehed närvi ajavad ja neis stressi tekitavad. 

Ultimaatiumi esitamine

Baylori ülikooli teadlased avastasid, et kui partner üritab riiu ajal kasutada võimu, võtab teine pool seda ohumärgina. See aga tekitab suurt stressi. Ultimaatiumi esitamine on klassikaline näide kooselus domineerimisest. Tee seda/ ära tee seda, või ma jätan su maha. Selline käitumine paneb partneri tundma nõrkust ja raevu.

Ignoreerimine

Samast uuringust selgus ka see, mida teab pea igaüks meist. Kui partner käitub kauge ja külmana, tunneb teine ennast halvasti. Ignoreerimise all kannatav suhte osapool tunneb ennast tühisena, mis on üheks stressifaktoriks.

Mitte rääkimine

Mehed on selles suhtes haavatavamaks pooleks, väidab Wake Foresti ülikoolis läbiviidud uuring. See on teadlaste sõnul tingitud sellest, et naised maandavad sageli oma tundeid sõpradega rääkides. Meestele on tihtipeale oma kallim ainus oluline suhtluspartner, kellega saab rääkida eraelu puudutavatel teemadel. Kui naine ei suhtle mehega, ei pruugi viimasel olla kedagi, kellega oma tundeid jagada.