Reklaam sulgub sekundi pärast

3 NIPPI AALOEGA: uskumatu, mida see sinu välimusega teeb

Aloe Vera taim on ilutööstuses asendamatu aine, mida kasutatakse kõikvõimalikul moel, sest tema kasutusvõimaluste nimekiri on lõputu. Lisaks sellele, et aaloe on populaarne ilutööstuses, kasutatakse seda ka toiduaine- ja tervisetööstuses ning allpool on välja toodud kolm põnevat nippi, kuidas seda erakordset taime oma välimuse heaks kasutada võiks.

Aaloetaim on ilutööstuses asendamatu aine, mida kasutatakse kõikvõimalikul moel, sest selle kasutusvõimaluste nimekiri on lõputu. Lisaks sellele, et aaloe on populaarne ilutööstuses, kasutatakse seda ka toiduaine- ja tervisetööstuses ning allpool on välja toodud kolm põnevat nippi, kuidas seda erakordset taime oma välimuse heaks kasutada võiks.

Kõige kindlam on muretseda endale sajaprotsendilise sisaldusega aaloegeel, kuhu ei ole lisatud ühtegi muud ainet. Nii võid olla kindel, et toode ei tekita nahale ärritusi ning tõepoolest mõjub positiivselt.

1. Meigieemaldus

Kanna pisut geeli vadipadjale ja eemalda meik. Lihtne ja nahasõbralik moodus kõigile, kellel on tundlik nahk.

2. Halb hingeõhk

Lisa klaasile veele üks väike teelusikatäis puhast aaloegeeli, sega läbi ning joo. Ole doseerimisega ettevaatlik, sest aaloe liigne tarbimine mõjub lahtistavalt.

3. Kulmud

Pärast kulmude kitkumist tekib enamasti kerge nahaärritus, mida saab aaloegeeli abil imelihtsalt vältida. Kui oled kulmupiirkonna soovimatutest karvakestest puhtaks kitkunud, kasta puhas ripsmehari aaloegeeli sisse ja harja kulmusid õrnalt. 

Allikas: prevention