Reklaam sulgub sekundi pärast

3 NIPPI, KUIDAS HAMBAD valgemaks muuta?

Valged hambad annavad lisaks kaunile naeratusele ka noorema väljanägemise. Võta need neli nippi kohe kasutusele, et saada endale särav hambarivi. 

Valgemad hambad ei nõua alati hingehinda maksvat valgendust hambaarsti juures või isegi mitte kodust valgendamist. Väikeste nippide abil muudad oma naeratuse lihtsalt ja odavalt säravamaks.

Peta

Külm huulepulgatoon muudab naeratuse hetkega heledamaks. Väldi kollaka alatooniga huulepulkasid, seda eriti siis, kui su hambad on juba ise natuke kollased.

Päevitu

Päikese poolt suudeldud näos tunduvad ka hambad valgemana. Kui parasjagu pole võimalik päikest püüda, hangi päevitus purgist. Investeeri kvaliteetsesse isepruunistujasse, seda eriti näol. Kui kasutad traditsioonilist kreemi või vahtu, siis kanna pruunistaja nahale kindaga - see tagab ühtlasema päevituse. 

Pese

Kasuta regulaarselt valgendavat hambapastat. Kontrolli, et pasta ei hõõru hambaemaili maha.

Unusta need

Söögisooda ja süsiga hammaste pesemine on kodukootud nipp, kuidas hambaid valgemaks muuta, kuid hambaarstid seda siiski ei soovita. Nad nii-öelda koorivad hambaid ja panevad need vaid hetkeliselt valgemana paistma. Võid oma hambaemailiga igaveseks hüvasti jätta, kui pesed neid söögisooda või süsiga. 

allikas: Iltalehti