Reklaam sulgub sekundi pärast

3 NIPPI: MIDA TEHA, ET rasvane jõulupraad ei viiks head enesetunnet

Suured ja uhked jõulupraed viivad keele alla ning terve õhtu laua taga istudes süüakse suure tõenäosusega ära rohkem kui tegelikult võiks. Pärast seda on enesetunne loid ja olemine üsnagi kehv, rääkimata sellest, et organism on liigsest toidust ülekurnatud ja seedimine aeglustub.

Suured ja uhked jõulupraed viivad keele alla ning terve õhtu laua taga istudes süüakse suure tõenäosusega ära rohkem kui tegelikult võiks. Pärast seda on enesetunne loid ja olemine üsnagi kehv, rääkimata sellest, et organism on liigsest toidust kurnatud ja seedimine aeglustub.

Kuid õnneks on olemas moodus, kuidas saata jõulupühad mööda nii, et rasvane jõulupraad head enesetunnet ei viiks.

Järgi kolme lihtsat reeglit:

1. Vesi

Tarbi terve õhtu jooksul rohkelt vett ning limonaad ja mahlad jäta ära, sest nendest saadud tühjad kalorid on lihtsalt mittevajalikud.

2. Taldrikureegel

Jälgi lihtsat taldrikureeglit, mis näeb ette, et poole taldrikust katavad köögiviljad, veerandi liha ning veerandi kartul. Kui soovid leiba, siis võta kartulit vähem ning liha valides eelista kindlasti väherasvaseid tükikesi. 

3. Pane kahvel käest

Kui sa tead, et ees ootab pikk õhtu laua taga istudes, siis söö väga aeglaselt. Pane kahvel käest, naudi maitseid ning kuula oma keha.

Allikas: health