Reklaam sulgub sekundi pärast

3 omadust, mis teevad sind meestele vastupandamatuks

Kas olete tähele pannud, et teatud naised mingil põhjusel meeldivad paljudele meestele? Need naised keeravad mängleva kergusega mehed ümber oma väikese sõrme.
Ei, need naised ei näe välja nagu Miss Universum. Nad on pealtnäha täiesti tavalised naised, kuid ometi midagi neis on. Mingi salapära, sisemine tuli või eneseteadlikkus. Samahästi võib see olla ka sinus, kui teatud omadusi endas natukene arendad.
Niisiis, mis see on, mis mehed põlvist nõrgaks võtab?

Kas olete tähele pannud, et teatud naised mingil põhjusel meeldivad paljudele meestele? Need naised keeravad mängleva kergusega mehed ümber oma väikese sõrme.
Ei, need naised ei näe välja nagu Miss Universum (või Estonia), neil pole tohutuid push up´itud rindu nagu Pamela Andersonil ega blonde inglikiharaid nagul Liis Lass´il (kuigi temale sobib tume pea võrratult paremini). Nad on pealtnäha täiesti tavalised naised, kuid ometi midagi neis on. Mingi salapära, sisemine tuli või eneseteadlikkus.
Samahästi võib see olla ka sinus, kui teatud omadusi endas natukene arendad.
Niisiis, mis see on, mis mehed põlvist nõrgaks võtab?

Omadus nr 1 – enesekindlus
See pole ülbus või nipsakus, ei seda mitte. Enesekindlus ei tähenda, et viskad baaris ebasümpaatsele ligitikkujale joogi näkku ja kõnnid pea seljas uhkelt minema. See ei tähenda ka seda, et oled ebaviisakas, ebadiskreetne, põhjendamatult nõudlik ja tujukas.
See tähendab täiesti vastupidist.

Enesekindlast naisest õhkub meeldivuse ja usalduse hõngu. Ta peab endast lugu ja eeldab, et ka teised seda teevad. Ta on siiras, tunneb end vabalt, küsib otse, mida vajab ja ei suru oma vajadusi ja tundeid alla. Üksindus on temale võõras sõna, sest ta usub, et teda peetakse oluliseks, teda toetatakse ja vajatakse, nii sõprade, perekonna kui meeste poolt. Ja tavaliselt nii see ongi.

Enesekindel  naine käitub ja suhtleb mehega viisil, mis eeldab, et talle osutatakse kogu lugupidamist, mida ta väärib. Ta ei loobu oma soovidest mehe pärast. Pigem eeldab, et mees need täidab ja niikaua kui ta on oma soovide ja vajaduste rahuldamise osas kindel, annab ta endast täpselt nii palju kui valmis on. Kui teda ei kohelda piisavalt lugupidavalt, siis ta ei võta seda väga südamesse, vaid liigub edasi.
Selline naine arvab, et kõik mehed on meeldivad, senikaua kui pole vastupidist tõestatud. Tema enesekindlus muudab ta meestele köitvaks ja süvendab nende huvi, sütitab eneseusaldust ja edulootust. Ja meestele meeldib ju olla edukas.

Omadus nr 2 – vastuvõtlikkus
Vastuvõtlikkus ei tähenda, et vastu vaidlemata võtad vastu kõik, mis antakse ja teed halva mängu juures hea näo, ei teist inimest mitte solvata. See ei tähenda ka seda, et oled liiga vormitav, paindlik ja kiiresti kohanev.

Vastuvõtlik naine võtab vastu selle, mis talle antud olukorras kättesaadav on ja suudab tuska tundmata ka vähemaga leppida. Ta püüab igast olukorrast meeldivat ja kasulikku leida. Kui asjad ei edene täpselt nii nagu tema soovib, siis on ta vastuvõtlik võimalusele, et midagi võib muutuda. Näiteks kui mees ei helista, siis ta ei solvu ega sulgu, vaid on vastuvõtlik võimalusele, et meeste käitumismehhanism erineb naiste omast. Selline naine teab, et mees ei pruugi helistada kohe peale esimest kohtingut, et teada anda kui tore tal ikka naisega koos oli. Mees võib helistada alles nädalaid hiljem.

Vastuvõtlik naine on avatud saamaks seda, mida vajab ja jääb suletuks sellele, mis on talle vastumeelne või milleks ta pole veel valmis. Näiteks kui  naine olles äsja tutvunud mehega, tahab seksiga oodata, siis on ta küll vastuvõtlik mehe suudlustele ja kallistustele, kuid suletud sellele, mis kaugemale läheb. Ta annab mehele teada, et ta pole hetkel veel seksiks valmis, kuid annab ka lootust, et ühel päeval on võimalus kaugemale minna.
 Kui ta seksiks mehega kohe, oleks ta lihtsalt kiire kohaneja ja annaks endast rohkem, kui valmis andma on. Siis ta püüaks lihtsalt mehele meele järele olla.
Selline naine võtab mehelt vastu selle, mis talle meeldib, tundmata kohustust samaga vastata. Ta ei arva, et peaks armastust välja teenima.

Omadus nr 3 – tundlikkus
See ei ole selline tundlikkus, et iga asja peale on sul „silmad pihus”. See ei tähenda, et sa pidevalt halised ja tunnetele voli annad.

See on naiselikult tundlik reageering mehe lähenemiskatsetele. Tundlik naine reageerib meeldiva mehe tähelepanuavaldustele positiivselt ja tänulikult. Ta ei võta mehe püüdlusi talle meeldida iseenesest mõistetavana. Ta kiidab mehe osavust ja ettevõtlikkust, tema püüdlusi naisele rõõmu valmistada. Ta kiidab filmi, mida mehega vaatamas käis, toitu restoranis, mehe kingitud kauneid lilli ja märkab ka pisiasju, mida mees ta heaks teeb (ukse avamine, koti tassimine, mantli selga aitamine jne). Ja tema reageeringud on ehtsad, ilma varjatud manipulatsioonita.
Mehele see meeldib. Meestele meeldib naiste soove täita ja neid õnnelikuks teha.
Kui mees teab, et tema võimuses on naisele rõõmu valmistada ja naine on õnnelik just temaga, siis mehe kiindumus, poolehoid ja huvi selle naise vastu areneb aina edasi.


Et ülaltoodut paremini mõista, nõustus Margus (29) rääkima mulle oma naisest.
„Armastan oma naist väga. Ta on kõige naiselikum, armsam ja samas põikpäisem olevus, keda olen kohanud. Kui me kohtusime oli ta tänapäeva mõistes „pipar“. Käisime umbes 3-4 kuud, enne kui ta oli nõus minuga magama. Sõbrad juba naersid mind. Aga pean ütlema, et see ootamine tasus end ära. Olin selleks ajaks suutnud end nii üles kütta, et lõpuks tundsin, pole ühtegi naist tahtnud nii nagu teda. Mulle meeldis ka see, et minuga kurameerides, ei olnud mina alati tema jaoks nr 1. Loomulikult meeldib mulle olla tähelepanu keskpunktis, aga ta ei jätnud minu pärast ära oma  tegemisi ja kohtumisi. Ta ei olnud minust kunagi liiga sõltuv. Ta käis endiselt läbi oma sõpradega ja ka praegu on tal säilinud nendega head suhted.
Mulle meeldib tema avameelsus, saame temaga kõigest rääkida. Vahel vaidleme, ta ajab mind vihale mõnikord, et tal on nii kindel oma arvamus ja ta ei tagane sellest. Tahaks ju, et minu mehelik sõna jääks peale, kuid samas lepin, et meil on eriarvamused. Sellest hoolimata armastame teineteist.
Ta ütleb mulle otse välja, mis talle meeldib, mida ta tahab ja ootab. Ja samas ka seda, mis ei meeldi, mis teda pahandab. See on vaimustav. Ka voodis on nii.
Meie voodielu on rutiinivaba – meil pole piire ja see on parim seks, mida olen kogenud. Ta on kirglik ja vaba. Ei põe, et peale sünnitust on talle mõned lisakilod juurde tulnud. Minu jaoks on ta ikka seksikas ja ta teab seda.
Mu naine on tänulik ja särav kui saab mult lilli, läheme romantilisele õhtusöögile või üllatan teda väikese kingiga.Ta kiidab mind tihti, ütleb, et on õnnelik minuga, et olen talle parim mees. See teeb ka mind õnnelikuks, tahan teda jätkuvalt armastada ja talle rõõmu valmistada.“


Kokkuvõtvalt võib öelda, et kui naine õpib meestega suheldes kasutama kõiki neid kolme feminiinset tunnust, on ta meestele kõige köitvam.
Seda pole loomulikult vaja, kui sulle pole oluline saavutada kooskõla mehega. Kuid kui ihkad leida sügavat ja kestvat armastust, on need kolm omadust abiks ja aitavad suhteid meestega lihtsustada, rikastada ja romantilisemaks muuta. Ja sa ise tunned ka end ahvatleva ja naiselikuna.
Mehed vajad tunnustust ja hellust nii nagu meie, naisedki. Vahel on tunne, et meestele on seda isegi rohkem vaja, et nad jõuaks ikka tugevad, mehelikud ja samas romantilised ning armastavad olla.
Seepärast naerata talle, täna ja kallista teda, ütle, et armastad teda üle kõige maailmas!


Buduaarile Katrin Niit