Reklaam sulgub sekundi pärast

3 PAKSUKS TEGEVAT VIGA, millega naised mööda panevad

Kõik naised sooviksid omada saledat figuuri, ent reaalsuses ei ole selle saavutamine sugugi lihtne ning tähendab teadlikku söömist ja spordiga tegelemist. Õnneks on olemas teatud nipid, mille abil on siiski võimalik lisakilodest tasapisi vabaneda ja oma unistuse figuuri poole liikuda.

Kõik naised sooviksid omada saledat figuuri, ent reaalsuses ei ole selle saavutamine sugugi lihtne ning tähendab teadlikku söömist ja spordiga tegelemist. Õnneks on olemas teatud nipid, mille abil on siiski võimalik lisakilodest tasapisi vabaneda ja oma unistuste figuuri poole liikuda.

Selleks tuleks vältida kolme suurimat viga, mida paljud naised teevad - just need kolm asja takistavad sul kaalust alla võtmist.

1. Enne suuremat söömaaega hoitakse end näljas

Kui sa tead, et ees ootab suurem söömaaeg, siis ära hoia end enne seda näljas, vaid söö kerge salat, et sa hiljem suurest näljast ennast üle ei sööks. Korraga ei tohiks kunagi liiga palju süüa, see ajab ainevahetuse sassi.

2. Trennis eelistatakse kardiot lihastreeningule

Mida rohkem lihasmassi sul on, seda rohkem sinu keha kaloreid põletab ja seda ka siis, kui sa mitte midagi ei tee. Seega tasub endale hoopis toonuses lihased treenida ning kardio tegemisega piiri pidada. Kardio põletab kaloreid, kuid ei kasvata lihast.

3. Alkoholile ei suudeta ei öelda

Alkohol on kõige suurem vaenlane. Need on tühjad kalorid, mis tõstavad kiirelt kaalu, tekitavad tühja kõhu tunnet ja ajavad külmkapi kallale ka siis, kui sul tegelikult kõht tühi ei ole.

Allikas: health