Reklaam sulgub sekundi pärast

3 RUMALAT nõudmist mehele, mis tapavad sinu suhte

Mehed ja naised on oma loomuselt erinevad ning sellest tulenevalt on suhtesse vaja palju mõistmist ning teineteise ära kuulamist. On loomulik, et mõlemad osapooled teevad vigu - vigadest õpitakse ning suhe muutub läbi selle tugevamaks. Kuid siiski on asju, mis suhet mitte ei tugevda, vaid hoopis lõhustavad.

Mehed ja naised on oma loomuselt erinevad ning sellest tulenevalt on suhtesse vaja palju mõistmist ning teineteise ärakuulamist. On loomulik, et mõlemad osapooled teevad vigu - vigadest õpitakse ning suhe muutub läbi selle tugevamaks. Kuid siiski on asju, mis suhet mitte ei tugevda, vaid hoopis lõhuvad.

Allpool on välja toodud kolm rumalat nõudmist mehele, mis tapavad sinu suhte:

1. Vigade meenutamine

Me kõik teeme vigu. Ära hõõru oma kallima minevikku talle nina alla - see ei tee tema tuju paremaks ega muuda ka teie suhtes midagi paremaks. See tekitab pingeid ja mõjub ärritavalt.

2. Käitud temaga kui lapsega

Ära suhtu oma mehesse kui lapsesse isegi siis, kui ta tõepoolest vahel lapsikult käitub. Mitte ükski mees ei taha, et naine käituks temaga nagu tema enda ema.

3. Ultimaatium

Mitte kunagi ei tohiks ühelegi inimesele esitada ultimaatumit. Sellega surud sa teise osapoole nurka - sa paned ta kohutavasse olukorda, kus ta tunneb, et tal ei ole väljapääsu. Miks peaks keegi tahtma koos olla inimesega, kes nii teeb?

Allikas: Relationship Rules