Reklaam sulgub sekundi pärast

3 SALADUST, MIDA juuksur sulle mitte kunagi ei räägi

Juuksuriamet pole sugugi kerge ning lisaks oskusele kääridega imesid teha, peab juuksur päevast päeva hommikust õhtusse klientidega suhtlema ja seda nii, et nad tema juurde tagasi tuleksid. Sellest tulenevalt hoiab juuksur teatud hetkedel ka keele hammaste taga ning ei ütle kliendile asju, mida tegelikult võiks.


Juuksuriamet pole sugugi kerge ning lisaks oskusele kääridega imesid teha, peab juuksur päevast päeva ja hommikust õhtusse klientidega suhtlema ja seda nii, et nad tema juurde tagasi tuleksid. Sellest tulenevalt hoiab juuksur teatud hetkedel ka keele hammaste taga ning ei ütle kliendile asju, mida tegelikult võiks.

Allpool on välja toodud kolm asja, millest juuksur kunagi ei räägi, aga peaks:

1. Juuksevärv

Juuksur ei paljasta mitte kunagi seda, kui ta on kogemata kasvõi pisut vales toonis värvi teinud ehk siis kui sinu juuksed ei ole kokkuvõttes just täpselt selles toonis, mida sa tahtsid ja juuksur teab seda, siis ta loodab, et sa ei märka erinevust ja kiidab takka. Kuni sa ise juuksevärve kokku segada ei oska, ei saa sa antud aspekti osas ka midagi teha. 

2. Soeng

Klient läheb juuksuri juurde fotoga, millel on kuulus naine kauni soenguga ja palub endale samasugust soengut. Enamasti leiab juuksur lahenduse ja suudab teha kauni soengu, ent kui sa koju lähed ja pead pesed, siis suure tõenäosusega ei suuda sa peale seda enam sama stiilset ja vinget soengut endale teha. Põhjus on enamasti selles, et sul on juustes kas pöörised, mis takistavad soengusse seadmist või sinu juuksed on tunduvalt õhemad kui soengu jaoks vaja läheks. Juuksur enamasti neid väikeseid nüansse sulle ei räägi.

3. Tooted

Juuksurisalongis on alati suur valik tooteid ning enamasti soovitab ta sulle ka vähemalt üht neist. Paraku on tegu üsnagi kallihinnaliste toodetega, mis võivad olla küll tõhusad, ent selge on see, et need on ülehinnatud. Põhjus, miks juuksur sulle neid tooteid soovitab, on lihtne - need on antud salongis müügil ja see on tema töö neid müüa. See ei tähenda, et sul neid vaja oleks ja kindel on see, et mujalt saab soodsamalt vähemalt sama kvaliteetse toote.

Allikas: stylecaster