Reklaam sulgub sekundi pärast

3 SUURIMAT VALET, mida mehed kohtinguportaalides valetavad

Kohtingportaalides uusi tutvusi otsides on loomulik, et igaüks soovib endast võimalikult head muljet jätta ning vahel tähendab see, et teatud asjade kohta inimesed lihtsalt valetavad. Viimatisest uuringust selgub, et tihtipeale valetatakse ennast paremaks ning loodetakse selle abil endale kaaslane leida.

Kohtinguportaalides uusi tutvusi otsides on loomulik, et igaüks soovib endast võimalikult head muljet jätta ning vahel tähendab see, et teatud asjade kohta inimesed lihtsalt valetavad. Viimatisest uuringust selgub, et tihtipeale valetatakse ennast paremaks ning loodetakse selle abil endale kaaslane leida.

Kuid mis on need asjad, mille kohta mehed kohtinguportaalides kõige rohkem valetavad?

Allpool on välja toodud kolm kõige levinumat valet:

1. Eluviis

Valetatakse ennast tervislikumaks ja aktiivsemaks. Kes valetab oma alkoholi tarbimise kohta, kes ütleb, et ta ei suitseta, kuigi tegelikult alles loodab suitsetamist maha jätta. Valetatakse, et käiakse trennis, kuigi tegelikult pole seda aastaid juhtunud.

2. Vanus

Selgub, et teatud situatsioonides on isegi mehed oma vanust valetanud.

3. Töö

Siinkohal on just mehed need, kes kõige rohkem valetavad. Oma palganumber tehakse tegelikust kordades suuremaks ning ametikoht valetatakse kõrgemaks. 

Allikas: Dailymail