Reklaam sulgub sekundi pärast

3 SUURIMAT VIGA, mida naised duši all käies teevad

Pärast pikka tööpäeva pole midagi lõõgastavamat, kui võtta üks pikk kuum dušš ning loomulikult teeb meele heaks ka hästilõhnav dušigeel, kuid paraku võivad need kaks asja sinu nahale hoopis karuteene teha. Naised teevad tihtipeale duši all käies vigu, millest neil endil õrna aimugi pole.

Pärast pikka tööpäeva pole midagi lõõgastavamat kui võtta üks pikk kuum dušš ning loomulikult teeb meele heaks ka hästi lõhnav dušigeel, kuid paraku võivad need kaks asja sinu nahale hoopis karuteene teha. Naised teevad tihtipeale duši all käies vigu, millest neil endil õrna aimugi pole.

Allpool on välja toodud kolm suurimat viga, mida naised duši all käies teevad:

1. Vale dušigeel

Hästi lõhnav dušigeel - olgu lõhnaks karamell, šokolaad, mandel, piparmünt või kookos, need kõik sisaldavad enamasti kunstlikke aineid, mis pole nahale sugugi head. Eelista looduslikke dušigeele, mille koostisosades pole ühtegi kunstlikku ainet.

2. Kuum vesi

Kuum dušš mõjub rahustavalt sinu ajule, kuid mitte sinu nahale. Tõde on see, et kuum vesi kuivatab nahka ja muudab selle tundlikuks ning ketendavaks.

3. Liiga palju seepi või dušigeeli

Ekspertide sõnul ei tohiks igapäevaselt üdse dušigeeli kasutada, sest see viib naha tasakaalust välja. Dušigeeli kasuta vaid siis, kui sa oled reaalselt higistanud.

Allikas: health