Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHTKUJU, keda veel sellel suvel suur õnn ees ootab

Nii mitmedki tähemärgid võivad suvekuudel hakkama saada millegi suurega, mis nende elu tugevalt positiivse suunas liikuma paneb. Neil on võimalus jätta hüvasti kõige negatiivsega ja nautida saatuse soosingut. Eriti suur õnn ootab veel sellel suvel ees aga kolme tähtkuju, kirjutab portaal Your Tango. Kes nad on?

Lõvi 

Talv ja kevad olid Lõvi jaoks väga rasked ja katsumusterohked. Sa tundsid tihtipeale viha ja pettumust. Ole mureta, see aeg on nüüd jäädavalt seljataha jäänud. Ära mõtle enam minevikule, sest tulevik toob sulle kaasa palju ilusat. Head võimalused avanevad sulle igal pool. Õnn naeratab juba lähikuudel – see on sinu aeg särada. 

Ambur

Ambur peaks õppima korralikult puhkama ja iseendale mõtlema, sest käesolev aasta toob endaga kaasa palju häid uudiseid. Usalda iseennast. Kõik läheb hästi nii eraelus kui ka tööl. Kui peaksid olema üksik, siis võta teadmiseks, et õige inimene ei ole enam kaugel. Ta on sind juba märganud. 

Kaalud

Tulevikule mõtlemine on sind seni väga rahutuks teinud. Käesolev aasta toob aga hingerahu tagasi. Eriti edukas on see aasta sinu jaoks rahalisel pinnal. Ees on ootamas uued kohtumised, isiklik areng ja palju häid uudiseid.