Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHTKUJU, KELLEGA on võimatu manipuleerida

Maailmas on palju inimesi, kes teistega manipuleerivad - nad mängivad teiste tunnetega ning ei tunne seda tehes vähimatki süümepiina. Kuigi on inimesi, kes kergelt nende lõksu langevad, siis on olemas 3 tähtkuju, kellega on võimatu manipuleerida. Loe, kas oled üks neist. 

Skorpion

Skorpionid on ise head manipulaatorid, seega ei lähe nad trikkide õnge, mida nad ise kasutavad. Üks asi, mida skorpionid teevad, on piiride seadmine. Kui keegi üritab sundida skorpionit tegema asju, mida ta ei taha, siis skorpion tõmbab piiri ja teeb tagasi. Nad teevad kõik endast oleneva, et inimesed teaksid, et nad on tõsised vastased. 

Sõnn

Sõnn ei tee midagi sellist, mida ta ei taha - pole isegi mõtet üritada. Neil on raudne tahtmine ja nad oskavad keelduda. Samuti ei hooli nad üldsuse survest ega teiste inimeste arvamusest. Nad soovivad olla iseenda ja oma saatuse peremehed. 

Neitsi

Kui keegi üritab neitsit vallutada, siis ta peaks võtma teadmiseks, et neitsi on alati viis sammu eespool. Neitsi ei tee midagi vaid seetõttu, et keegi teine seda tahab. Neitsi teeb kohe alguses selgeks, et nad otsustavad ise enda elu üle. 

 

allikas: your tango