Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHTKUJU, kellele meeldib teistele haiget teha

Paljud meie seast on kokku puutunud inimesega, kes tunneb lõbu kellegi piinamisest või kellelegi valu tekitamisest. Neid inimesi nimetatakse sadistideks. Portaali Your Tango sõnul ei sõltu sadistlikkus aga vaid inimesest endast, vaid suurt rolli mängib ka tema tähtkuju. Portaal pani kirja kolm tähemärki, kellele meeldib teistele valu põhjustada. 

Jäär

Jäär on emotsionaalne sadist. Kuigi talle meeldivad tagaajamismängud, siis ainus kord, mil ta sinu vastu vähimatki huvi tunneb, on siis, kui oled valmis ta maha jätma ning tema vastu külm oled. Jäär vajab teadmist, et oled tema käpa all ning asjad käivad nii, nagu tema tahab. Asi pole armastuses, vaid asi on kontrollis ja teda ei huvita, kui sa protsessi käigus haiget saad. 

Veevalaja

Veevalajaid teatakse nende aktsepteeriva loomuse poolest, kuid kas Veevalaja asetab sulle liiga palju survet, sundides sind teistest erinev olema? Kui nad panevad sind ennast halvasti tundma selle eest, kes sa oled, siis nad mängivad sinu mõistuse ja tunnetega - see ei ole armastus. Nad kasutavad sind ära ja tahavad näha, kui kaugele sa lähed, et neile meele järele olla. 

Kaksikud

Kaksikud oskavad muidu ideaalselt suhelda, aga kui ta annab sulle segaseid signaale, siis soovib ta vaid sinu tunnetega mängida ning näha, kas sinuga on võimalik manipuleerida. Ühel hetkel kutsub ta sind peole ning teisel hetkel ütleb, et tal on keegi teine. Ta on samaaegselt külm ja kuum. Sa vajad oma ellu kedagi, kes sind armastaks, mitte seda tõbrast, kes tõenäoliselt ei armasta kedagi.