Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHTKUJU, kes kipuvad suhtes kiirustama

Kas sinu teele sattus tore kaaslane, kellega koos olles tunned, et teie vahel võiks olla midagi enamat, kuid sind häirib tunne, justkui ta kiirustaks liiga palju? Sina tahaksid asja rahulikult võtta, kuid tema plaanib juba pulmasid ja ühiste laste nimesid.

Portaali YourTango sõnul võib põhjuseks, miks osad meie seast liialt kiirustama kipuvad, olla meie tähtkuju. Nimelt on kolm sodiaagimärki, kes tahavad kõike ja kohe ning seetõttu kipuvad nad asju liiga palju ette planeerima. Vaata, kas ka sina kuulud nende hulka. 

Ambur

Ambur naudib suhtes olemist. Ta muutub pikalt üksi olles väga ebakindlaks. Ta ei suuda varjata oma pöörasust ja kiirustamist, kui tema ellu tekib uus romantiline suhe. Sina annad sõrme, aga tema tahab tervet kätt. Ja ta ei jäta enne, kui see käes on. Kui ta seda ei saa, muutub ta veelgi neurootilisemaks ja agressiivsemaks. 

Jäär

Jäär on kontrolliva iseloomuga, kes tahab asjad kiiresti tehtud saada ja edasi liikuda. Nad tahavad, et kõik asjad käiksid nende soovide järgi ning teeksid seda kohe ja praegu. Jäär isegi ei mõtle, mida kaaslane tahta võiks, sest usub, et tema viis on kõige parem.

Neitsi

Neitsi teab, mida ta tahab. Ja ta teab, et ainus viis seda saada, on nõuda. Kui Neitsi ei julge nõuda, siis annab ta muudmoodi märku, et sa pead olema osa tema elust. Ja ta teeb seda agressiivselt. Ta peab seda normaalseks, et sa tahad temaga koos olla. Neitsi ei taha üksi olla, kuid ta ei mõista, et ta oskab teinekord olla niivõrd julm, et temaga on keeruline koos olla.