Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHTKUJU, KES on kõige pöörasemad eksid

Ei ole midagi jubedamat kui endine kallim, kes ei oska eluga edasi minna ja minevikust lahti lasta. Tegelikult polegi ehk asi niivõrd eksi iseloomus, kui hoopis tema sodiaagimärgis. Nimelt on olemas tähtkujud, keda mitte keegi oma eksina näha ei sooviks. Toome teieni neist kolm kõige hullemat.

Vähk

Kui Vähk poleks kogu aeg kõige suhtes nii tundlik, poleks ta ka nii pöörane eks. Kui sa aga Vähist lahku lähed ning ta pole valmis sind vabaks laskma, siis arvesta, et pead tegelema ühe päris suure hulluga. Kuna Vähk ei oska oma tunnetest rääkida ega neid väljendada, ei oska ta sinuga normaalselt suhelda. Ta eitab oma tundeid ka siis, kui sa tabad Vähi ennast jälitamast.

Lõvi

Lõvi on sinu jälitamiseks liiga uhke. Tegelikult üritab ta sind ennast rumalaks teha, et sa ta maha jätsid. SINA jätsid tema maha? Kas sa siis ei tea, kui hea saak Lõvi on!? Lõvi teeb kõik selleks, et sa aru saaksid, millise katastroofilise vea sa tegid. Ta ei väsi tõde ka sotsiaalmeedias kuulutamast. Lõpuks ei jää sul muud üle, kui ta oma elust täielikult kustutada. Egomaniaki mahajätmine pole kunagi lõbus.

Kaalud

Kaalud jagavad samasugust suhtumist nagu Lõvi - kuidas sa küll suutsid MIND maha jätta!? Kaalud tahavad igal võimalusel tõestada, kui suurepärasest partiist sa ilma jäid ning naudivad kättemaksu täiel rinnal. Ta ei plaani küll sinu mõrva, kuid kasutab igat võimalust sinu alandamiseks. Kaaludel on oskust ja energiat võimalikult valusalt kätte maksta. 

 

allikas: yourtango