Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TEGU, MIS NÄITAVAD, et kallim petab sind

Sotsiaalmeedias on võimalik üsna kergelt oma vana kallima või ihaldusobjekti peale sattuda. See võib meis aga tekitada kiusatust käituda viisil, mis pole küll otseselt petmine, aga ka mitte tavaline sõbralik vestlus vanade tuttavate vahel. Nüüd räägimegi nn mikropetmisest, mis tähendab kerget, peaaegu olematut flirti, mida internetis tihtipeale harrastatakse.

Vanade piltide meeldivaks vajutamine

See näib nii süütuna: pildid on ju vaatamiseks üles pandud ja ka teised on neid kommenteerinud ning meeldivaks pannud. Kuid eriti vanade fotode üles otsimine, räägib sellest, et nende vaatamiseks ja otsimiseks on nähtud vaeva ning kulutatud aega. See on tähelepanu pööramise avaldus, mõndade meelest lausa hirmu tekitav. Milleks tuhnida ajaloos, kui olevik on palju huvitavam?

Flirtivad naerunäod

Jah, sõltub sellest, kuidas naerunägusid tõlgendame. Osa nägudest on ebamäärased ja erinevad inimesed võivad neid kasutada erinevates olukordades. Mõtle kasvõi erinevatele emotsioonidele, mis seotud kätega. Milline neist tähendab plaksu löömist ja milline joogast tuntud namaste tervitust? Üks asi on aga selge: igasugused näod, kus pilgutatakse silma ja musitatakse, on selgelt flirtiva alatooniga. Mõtle siis hoolikalt järele enne nende kasutamist.

Kohtinguaplikatsioonide alles hoidmine

Kui suhtes on kokkulepitud mõningane vabadus, on otseloomulikult teine asi. Kui aga oletada, et kehtib kokkulepe, et väljas ei käida võõraste inimestega, siis on väga raske põhjendada, miks sa pole kohtinguaplikatsioone ära kustutanud. 

 

allikas: The Guardian