Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TOITU, MIS TAPAVAD MEHE seksuaalse iha

Enamus on ilmselt kuulnud seda, millised toidud tõstavad seksuaalset iha ning pakuvad voodis veelgi suuremat naudingut, ent on olemas ka toidud, mis mõjuvad täpselt vastupidiselt. Suurimad kiretapjad võivad lisaks seksuaalse iha hävitamisele tuua kaasa ka mõningaseid teisi probleeme.

Enamik inimesi on ilmselt kuulnud seda, millised toidud tõstavad seksuaalset iha ning pakuvad voodis veelgi suuremat naudingut, ent on olemas ka toidud, mis mõjuvad täpselt vastupidiselt. Suurimad kiretapjad võivad lisaks seksuaalse iha hävitamisele tuua kaasa ka mõningaid teisi probleeme.

Allpool on välja toodud kolm toitu, mis pärsivad seksiisu:

1. Töödeldud liha

Lihatooted, mis on töödeldud, sisaldavad suures koguses soola, rasvu ja enamasti ka keemilisi säilitusaineid, mis mõjuvad organismile halvasti. Suures koguses selliste toodete tarbimine mõjutab hormoonsüsteemi ja võib mehe seksuaalsele ihale negatiivselt mõjuda. Pigem tasuks hoopis austreid süüa.

2. Piimatooted

Tegelikkuses sisaldab suurem osa poes müüdavaid piimatooteid samuti säilitusaineid, mis taas kord mõjuvad hormoonsüsteemile ja see omakorda mõjutab seksiisu. Eelista toorpiima ja naturaalseid tooteid.

3. Soja

Mõned uuringud väidavad koguni, et soja tarbimine vähendab mehe spermatosoidide arvu ning lööb paigast ära ka hormoonsüsteemi. Soja tarbimisel tasuks kindlasti olla ettevaatlik, sest see võib halba mõju avaldada nii naistele kui ka meestele.

Allikas: redbookmag