Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TUNNUSJOONT, mille järgi mees endale naist valib

Võiks ju arvata, et mehed hindavad naise juures kõige rohkem ikka tema välimust ja kahtlemata on välimus oluline, kuid pikas perspektiivis loevad tunduvalt rohkem hoopis teised nüansid ning just need teised nüansid määravad ära ka selle, kas ta tahab sind endale naiseks või mitte. 

Võiks ju arvata, et mehed hindavad naise juures kõige rohkem ikka tema välimust ja kahtlemata on välimus oluline, kuid pikas perspektiivis loevad tunduvalt rohkem hoopis teised nüansid ning just need määravad ära ka selle, kas ta tahab sind endale naiseks või mitte. 

Juhusuhte puhul ei mängi mehe jaoks mingit rolli see, milline naine oma loomuselt on, kuid endale naist ja abikaasat otsides vaatavad nad välimusest kaugemale, vahendab portaal askmen.

Allpool on välja toodud kolm tunnusjoont, mille järgi mees endale naist valib:

1. Enesekindlus.

Naine, kes armastab iseennast ja väärtustab ennast, mõjub atraktiivselt ka vastassugupoole silmis.

2. Kompleksivaba.

Mehed ei taha enda kõrvale naist, kes ainult vingub ja muretseb ega oska elu üldse vabalt võtta. Nad tahavad enda kõrvale naist, kes suudab ennast vabaks lasta ja oskab elu nautida.

3. Ehedus.

Naine, kes ei varja mitte midagi, on alati aus, siiras ja ehe. Lihtsuses peitub võlu ning just ehedus on see, mida paljud mehed naise juures otsivad.