Reklaam sulgub sekundi pärast

3 ÜLLATAVAT FAKTI naise rinnanibude kohta

Naise rinnanibu ja seda ümbritsev nahk on äärmiselt tundlik, ent mida paljud ilmselt pole tähele pannud, et tegelikult on iga naise rinnanibud täiesti erinevad ja seda nii suuruse, värvuse kui ka kuju osas. Ei ole olemas kahte täpselt ühesugust rinda või rinnanibu.

Naise rinnanibu ja seda ümbritsev nahk on äärmiselt tundlik. Paljud ilmselt pole tähele pannud, et tegelikult on iga naise rinnanibud täiesti erinevad ja seda nii suuruse, värvuse kui ka kuju osas. Ei ole olemas kahte täpselt ühesugust rinda või rinnanibu.

Allpool on aga välja toodud kolm põnevat fakti, mida iga naine oma rinnanibude kohta teada võiks.

1. Rinnanibudes on mitu auku. 

Emaks saades ning last imetades on väga hästi näha, et tegelikult on rinnanibudes rohkem kui üks auk. Imepisikesi augukesi võib olla isegi kuni kakskümmend.

2. Rinnanibud ja karvad.

Väikesed heledad ja õrnad karvakesed rinnanibude ümbruses on täiesti normaalne ning mõnel naisel on karvakesed ka tumedad ja tugevama struktuuriga. 

3. Rinnanibu asend.

Mõnel naisel ei ole rinnanibu ots üldse nähtav, sest see on sissepoole. Seda esineb umbkaudu 1020% naistest ning imetamise ajal võib see mõnevõrra probleemne olla  siinkohal tulevad abiks spetsiaalsed rinnahoidjad, mis aitavad rinnanibu väljapoole tõmmata.

Allikas: care2.com