Reklaam sulgub sekundi pärast

3 VEIDRAT PAARI, kes tähtkuju poolest ideaalselt kokku sobivad

Teinekord näed sa paari ning üllatud, et kuigi näiliselt ei sobi nad üldse kokku, siis sellest hoolimata on neil ideaalne suhe, mida sooviks endale nii mõnigi meie seast. Need on sellised paarid, kes oma erinevustest hoolimata on otsekui kõrgemate jõudude poolt kokku loodud. Oma osa mängib siinkohal aga ka sodiaagimärk. Toome teieni kolm veidrat tähtkujupaari, kes tegelikult ei peaks kokku sobima, kuid meie kõigi üllatuseks on nende suhe ideaalne.

Jäär ja Vähk

Jäär ja Vähk on kui muinasjutust väljaastunud paar. Jäär naudib kangelase rolli ning talle meeldib kaaslast üllatustega jalust rabada. Vähile on aga väga oluline end turvalise ja kindlana tunda. Jäära julgus ja Vähi armastusevajadus muudavad selle suhte ideaalseks. Jäärale on vaja tunnet, et teda vajatakse ning seda Vähk talle pakubki. 

Sõnn ja Kalad

Sõnn on selline tähtkuju, kes on nõus probleemide eest põgenemiseks pakkima kokku kogu oma maise vara ning kolima teise riiki. Talle ei meeldi kergesti alla anda, kuid ta ei oska stressi ega muredega toime tulla. Ka Kalad on oma loomuselt samasugused ning neile mõlemale meeldib tunda, et nad pole siin maailmas ainukesed sellise iseloomuga. Kui üks neist satub stressi, siis teine pakub talle toetavat õlga - see muudabki nad suurepäraseks paariks.

Kaksikud ja Skorpion

Teistele võib jääda mulje, et nende kahe suhe on pigem negatiivne kui positiivne, kuid tegelikult on tõde hoopis vastupidine. Nii Kaksikutel kui ka Skorpionil on väga tugev iseloom ning nad ei karda oma tundeid välja näidata. Skorpioni intensiivsus ja Kaksikute oskus oma emotsioone ja isiksust muuta muudab nad hirmuäratavaks, kuid teineteise jaoks ideaalselt sobivaks kaaslaseks. 

 

allikas: yourtango