Reklaam sulgub sekundi pärast

3 VIISI, KUIDAS vabaneda piinavast õllekõhust

Õllekõhu nähtus on tuttav enamikele meestele ning kuigi seda on raske tunnistada, siis kõhuke ei teki kellelegi üleöö. Samuti pole selle tekkimine nimest hoolimata seotud liitrite viisi õlle joomisega, vaid ebatervislike eluviisidega. Kui leiad, et oled valmis kõhust loobuma, siis on aeg astuda esimesed sammud tervislikuma ja parema elu suunas. Portaal theheartysoul.com pani kirja kolm sammu, mida selle muudatuse tegemiseks järgida on vaja.

1. Vähenda alkoholi tarbimist

1 gramm alkoholi sisaldab 7 kcal. Samuti on alkoholi tarvitamisel raskusi piiride tunnetamisega ning ühe klaasiga piirdumise asemel kogused suurenevad ja on raske hinnata tarbitud kilokalorite hulka. Seega vähenda koguseid ja tarbi vägijooki mõõdukalt. 

2. Toitu tervislikult

Tervislik toitumine tähendab lihtsustatult, et sa ei söö rohkem ega vähem, kui su organism vajab ning sa sööd tasakaalustatult – organism saab toidust vajalikud valgud, süsivesikud, rasvad, kiudained, vitamiinid, fütotoitained jne. Ükski toit ei ole tervislik või ebatervislik, kasulik või kahjulik, vaid kõik sõltub söödavatest kogustest ja söömise sagedusest.

3. Liiguta ennast

Trenni tegemine aitab kehakaalu langetamisele kaasa. Lisaks kiireneb ainevahetus, mis omakorda aitab kehakaalu langetada. Õllekõhu puhul aitab kõige paremini just kõrge intensiivsusega intervalltreening.