Reklaam sulgub sekundi pärast

34 KG ALLA VÕTNUD May-Britt: “Tasa ning targu ikka edasi ja edasi.”

Veel eelmise aasta sügisel kaalus May-Britt 112 kilo. Tänaseks on naine kaotanud kehakaalust tublid 34 kilo ning ideaalis sooviks ta veel 8 kilo alla võtta. May-Britt tunnistab, et kui alguses tundus ideaalkaalu saavutamine võimatu ülesandena, siis nüüdseks on see juba reaalne ja käegakatsutav. 

May-Britt on oma sõnade kohaselt alati pigem suurem kui väiksem olnud. "Nagu varem, lõppes rasedus ka sel korral numbriga 120. Seekord sain ise 112 kg peale, aga sealt edasi enam mitte," sõnas naine ning lisas, et on varem ise kaalu langetanud, aga siis poolnäljutades ja koguaeg on paha olla olnud. 

Seekord mõtles ta proovida Fitlapi. "Kuna sõbrannal olid väga head tulemused ja me kogu aeg rääkisime sellel teemal, siis 10.septembril 2018 käis minus "klõps"  ja siis alustasin. Kaalulangetamine on saatnud mind terve elu ja kuna 112 pealt ise enam alla ei saanud, siis teadsin, et ma ei näe ilus välja. Fitlapiga alustades oli beebi 4,5 kuune ja lisaks toitumiskavale üritasin iga päev vähemalt 10 km vankriga kiirkõndi teha."

May-Brittil on toitumiskava jälgimise algusest möödas 8 kuud ning selle aja jooksul on ta alla võtnud tublid 34 kilo. "Minu seatud eesmärk sai tehtud ehk number 7 tuli kaalunumbri ette. Oma 177 cm pikkuse juures olen nüüd tegelikult rahul, aga panin ikkagi uue eesmärgi saada kaalunumbrile 6 ette. 25-aastaselt kaalusin 75 kilo, mis oli üliilus, aga eks paistab  kõik, mis on allapoole 79 kilo, on boonus," räägib ta. 

May-Britt lisab, et esimesed 3 kuud, mil kadus 20 kilo, olid väga kerged. Sealt edasi on tal ette tulnud mõned õgimishood, aga suht kohe on ta rajale tagasi saanud. "Tasa ja targu ikka edasi ja edasi. Kasvõi teosammul, aga oma unistuste suunas."

May-Britt enne: 

May-Britt nüüd: