Reklaam sulgub sekundi pärast

4.08 PÄRNU “BALBIINO: BUDUAAR SUMMER MODEL 2018” võistlusvoorud

4. augustil saabub Buduaar koos kümne Eesti säravaima tüdrukuga Pärnusse, et rahvale esineda ja omavahel võistelda tiitlile "Balbiino: Buduaar Summer Model 2018". Kokku toimub neli erinevat võistlusvooru ja peaauhinna võitja selgitatakse välja õhtul ööklubis Sunset. 

Võistlusvoorud, millega päikeselises Pärnus rannarahvast ja klubilisi rõõmustatakse, on järgmised: 

Algusega kell 14.00 algusega Sunseti terassil:

Tantsuvoor, mille puhul hinnatakse nii liikumisoskust kui ka seda, kes on kõige kiiremini tantsusammud omandanud. Võitja selgub peale vooru ja talle annab auhinna, 250 euro väärtusega spaaelamuse üle tervislike premium-klassi snäkkide Lorenz Naturals esindaja. 

Eneseväljendamise voor: enese tutvustamine ja tootele reklaami tegemine. Hinnatakse loovust. Selgub kaks võitjat, kes on parimad Lirene nahahoolduse reklaamlause loomisel ja Noughty juuksehoolduse  reklaamimisel. Vaata ülesande tooteid siit.

Fotole poseerimine: hinnatakse poseerimisoskust nii peaauhinna SUP aerusurfilaua kui ka Balbiino Classic jäätistega. Auhinnaks on luksuslik Rochas parfüüm. 

Catwalk'i voor: Donna Noridca moe-show, mis toimub õhtul ööklubis Sunset. Hinnatakse parimat laval kõndimist. Selle vooru parimale kuulub külastus Donna Nordica salongi, kus ta saab endale valida kauni kleidi. 

Lisaks saavad tüdrukud promotüdrukuna suhelda nii rannarahvaga, jagades loomulikult Balbiino Classic jäätiseid, samuti kutsuda päeval rannarahvast pildile Lorenz Naturals stendi juures, mille auhinnaks on esimestele kiirematele kingikott Lorenz krõpsudega. Õhtul saavad tüdrukud kutsuda klubi külastajaid Jelly Bean pildistamisele, kus pakume tänutäheks kommi.  

Tiitlivõitja selgub õhtul ja tema on kõikide ülesannete osas kõige mitmekülgsem olnud. Võita valib meie lahke toetaja Balbiino kaunis naisesindus.

Peavõitja auhinnaks on lisaks kõikide finalistide kingikoti sisule kaks kasti Balbiino Classic jäätist ja aerusurfilaua varustus.

 

 

Kohtumiseni laupäeval Pärnus!


[gallery ids="2051758"]