Reklaam sulgub sekundi pärast

4 ASJA, MIS ON HULLEMAD kui petmine

Petmine teeb alati haiget, aga lisaks sellele on ka veel muid asju, mis mõjuvad suhtele negatiivselt.

Petmine on üks levinuim põhjus miks lahku minnakse. Või vähemalt toovad inimesed selle välja, kui küsida, mida suhtes olles andeks ei annaks. Loomulikult teeb petmine alati haiget. Kuid sellest on võimalik üle saada.

Lisaks petmisele on aga ka muid asju, mis suhtele negatiivselt mõjuvad.

Partnerile surve avaldamine, et ta muutuks

Suitsetajad teavad täpselt kui ohtlik suitsetamine on. Keegi teine aga ei saa survestada neil suitsetamist maha jätta, otsus tuleb vastu võtta endal. Sama lugu on ka suhtes. Sellepärast ei saa nõuda oma kallimalt, et ta muutuks selliseks nagu sina tahad. Loomulikult sureb lootus viimasena.

Manipuleerimine

Partneri kontrollimine on üks hullemaid vigu, mida suhtes teha annab. Ja kahjuks on paljud manipulaatorid erakordselt vilunud ja oskavad oma käitumist selgitada, tuues põhjuseks näiteks antud lause: "Ma ei taha, et sul meessoost sõpru oleks, sest mind on eelnevalt petetud."

Iseenesestmõistetavana pidamine

Iga kaua suhtes olnud paarike teab: kui esimene armumine üle läheb, saabub hall argipäev. Teisalt pea igaüks meist teab, mis tunne on, kui sind iseenesestmõistetavana peetakse. Mitte just väga hea tunne. Teisele tähelepanu pööramine ei nõua meilt imesid. Teinekord piisab, et veedad kasvõi natuke aega oma kallimaga ja kuulad teda. 

Vaimne petmine

Teinekord armub üks suhte osapooltest kellesegi teisse ja see võib olla isegi valusam löök kui füüsiline petmine. Teadmine, et kallimal on vaimne side kellegi teisega, on löök allapoole vööd. 

allikas: Lifehack.org