Reklaam sulgub sekundi pärast

4 HALBA HARJUMUST magamistoas

Kas kustutad tihtipeale magamistoas tuled, sest sedasi tunned ennast enesekindlamana? Või valetad partnerile, et said orgasmi, kuigi tegelikult olid sellest valgusaastate kaugusel? Kuigi seksi puhul pole olemas õiget ja valet, on olemas neli halba harjumust, mida tasuks magamistoas iga hinna eest vältida.

Seks pimedas

Enamik naistest eelistab seksida pimedas, sest sedasi ei pea nad oma keha varjama. Enne, kui järgmine kord tulesid kustutama tormad, mõtle järele, et miks mees sinuga seksib. Ilmselt meeldid sa talle sellisena, nagu oled, ning sul pole põhjust ennast peita.

Samad poosid

Paljudel paaridel on omad väljakujunenud poosid ning midagi uut katsetatakse harva. See on viga. Rutiin muudab seksi ühekülgseks ja igavaks. Ära karda proovida uusi poose.

Orgasmi teesklemine

Näitlemine sobib teatrisse ja kinno, kuid mitte magamistuppa. Pidevalt teeseldes ei oskagi mees sind rahuldada, sest ta ei tea, mis sulle tegelikult meeldib.

Ainult mees on algatajaks

Kuigi arvatakse, et mehed tahavad kogu aeg seksi ning seetõttu peaksid nemad seda algatama, ära karda ohjasid enda kätte haarata. Kindlasti on ka su partner rahul.

 

allikas: geniusbeauty