Reklaam sulgub sekundi pärast

4 huvitavat fakti: une ajal orgasmi saamine

Kui siiamaani on räägitud vaid sellest, et puberteedieas noormeestel võib ette tulla niiöelda märgasid unenägusid, siis tegelikult võivad ka naised magamise ajal orgasmi saada ja siinkohal ei mängi vanus mingit rolli. Põhjuseid, miks naised keset und orgasmi saada võivad ja miks see kõikide naistega ei juhtu, on raske seletada, ent põnevaid fakte on sel teemal välja selgitatud küll!

Millest see tuleneb? Allpool on välja toodud 4 huvitavat fakti magamise ajal orgasmi saamise kohta!

Kui siiamaani on räägitud vaid sellest, et puberteedieas noormeestel võib ette tulla nii-öelda märgasid unenägusid, siis tegelikult võivad ka naised magamise ajal orgasmi saada ja siinkohal ei mängi vanus mingit rolli. Põhjuseid, miks naised keset und orgasmi saada võivad ja miks see kõikide naistega ei juhtu, on raske seletada, ent põnevaid fakte on sel teemal välja selgitatud küll!

Millest see tuleneb? Allpool on välja toodud 4 huvitavat fakti magamise ajal orgasmi saamise kohta!

Üheks põhjuseks on see, et magamise ajal ei ole keha stressis ning meid ei sega argipäevased muremõtted. REM unefaasi ajal jõuab rohkem verd intiimpiirkonda ning see võib esile kutsuda ootamatu orgasmi. Selles unefaasis näeme me kõige rohkem unenägusid ja kui tegu on erootilise unenäoga, siis tõenäosus orgasmi saada on täiesti olemas. 

Huvitav on see, et mitmed naised, kes tavaelus orgasmi mingil põhjusel ei saa, on keset und nautinud tugevat orgasmi. Psühholoogide sõnul mängib siinkohal suurt rolli see, et une ajal on keha ja meel pingetest vaba. Kui naine ei ole oma kehaga näiteks rahul ning ta ei suuda oma mehega seksides end piisavalt lõdvaks lasta, siis see takistabki tal orgasmi saamist. Magades ei mõtle me oma kehale, me laseme end vabaks.

Kõige sagedamini saavad naise une ajal orgasmi siis, kui nad on näinud erootilist unenägu. Isegi, kui sa keset orgasmi saamist üles ärkad ja unenägu ei mäleta, siis uuringud näitavad, et ilmselt oli tegu erootilise unenäoga.

Une ajal orgasmi saamine sõltub osaliselt ka sellest, millises poosis sa tavaliselt magad! Aastal 2012 korraldatud uuringus selgus, et naised, kes magavad kõhuli, saavad suurema tõenäosusega orgasmi kui naised, kes on harjunud selili magama.

Magamise ajal orgasmi saamine on täiesti normaalne ning näitab, et sinu seksuaalne tervis on igati korras! Kõik naised seda ei koge ja sinna pole midagi parata! Ükski uuring pole siiamaani suutnud välja selgitada, miks osad naised saavad magades orgasmi ja osad mitte.

Allikas: buzzfeed.com