Reklaam sulgub sekundi pärast

4 MÄRKI SELLEST, et oled normaalkaalus

Tervislik kaal ei pruugi sinu kehas näida sellisena, nagu näed seda fitnessajakirjade kaanel. Nendest allpool toodud märkidest võid järeldada, et sul ei ole vaja kaalust alla võtta. Pea meeles ka seda, et lihased kaaluvad - kui sa liigud palju ning teed trenni, siis ära sea endale absurdset ideaalkaalu.

Sul on eesmärgi saavutamiseks vaja spetsialisti abi

Oled seadnud endale ideaalkaalu, kuid kõikidest jõupingutustest hoolimata ei suuda sa seda saavutada. Enne, kui palkad armee oma kaalukaotuse toetamiseks ja ennast jõusaali ära unustad, vaata kriitilise pilguga üle kaalunumber, mida sa saavutada tahad. Ehk oled juba täiskasvanud naine, kuid unistad, et mahuksid oma keskkooliaegsetesse teksadesse? See võib küll võimalik olla, kuid eesmärgi saavutamine ja selle hoidmine võib nõuda nii palju vaeva ja energiat, et see ei tasu ennast ära.

Su tervis on hea

Suurenenud vööümbermõõt, kõrgenenud vererõhk, kõrgenenud vere rasvasisaldus ja veresuhkru näit on tegurid, mis soodustavad südame-veresoonkonnahaigusi. Kaalunumbri asemel pööra tähelepanu nendele asjadele. 

Tunned ennast füüsiliselt hästi

Su riided ei ole sulle liiga ümber. Jaksad teha majapidamistöid ja teha trenni. Sellised asjad toovad su ellu palju rohkem rõõmu kui see, et mahuksid number väiksematesse riietesse.

Suurem kaalukaotus muudaks sind õnnetuks

Igapäevane ränk trenn ja range dieedi pidamine aitab sul küll kaalu kaotada, kuid kas see sind ka õnnelikuks muudab? Ära lase kaalukaotusel su sotsiaalseid suhteid nõrgendada ega puhkamist takistada. Kui sa oled kogu aeg õnnetu ja tunned, et elu ei paku sulle rõõmu, tasuks järele mõelda, kas kaalu langetamine ikka on sinu jaoks vajalik. 

 

allikas: Women's Health