Reklaam sulgub sekundi pärast

4 PÕHJUST, MIKS ei tohiks esimesel kohtingul voodis lõpetada

Oled uue silmarõõmuga esimest korda kohtingul ning tunned, et teievaheline klapp on imeline ning õhus on ka elektrit. Peale kohtingut lähete emma-kumma juurde edasi, üks asi viib teiseni ja järsku avastad ennast voodist. Stop! Portaal Relationship Rules pani kirja 4 põhjust, miks ei tasuks esimesel kohtingul voodis lõpetada. 

See on mehe jaoks väljakutse

Kui sa ei anna ennast kohe mehele kätte, siis tema huvi sinu vastu säilib ja ta võtab seda kui väljakutset. Ole mehe vastu vahepeal ükskõikne ja näed, kuidas ta poeks kasvõi nahast välja, et sulle meeldida. Kui mees aga juba seksi saanud on, siis huvi kaob ja tal pole kahtlustki, et ta meeldib sulle. 

Näita mehele, et sa pole odav naine

Kui lõpetate esimesel kohtingul kohe voodis, võib jääda mulje, et teie kohting oli odav ja selle eesmärgiks oligi vaid seksi saada. Samuti võib mees arvata, et sa lõpetad voodis kõikide meestega, kellega kohtamas käid. 

Ootamine tekitab põnevust

Tead ju küll seda, et kõige paremad on need asjad, mida kaua oodanud oled. Ka seksi nimel võiks natukenegi vaeva näha ja pingutada. 

Õpi uut partnerit enne tundma

Kui olete alles kohtunud, ei tea te teineteisest suurt midagi. Ehk tema iseloom ei meeldigi sulle tegelikult ning hiljem ei suuda sa ära kahetseda, et ennast kätte andsid. Õpi meest enne tundma ja alles siis otsustas, kas tahad ikka temaga seksida.