Reklaam sulgub sekundi pärast

4 PÕHJUST, MIKS suhtes intiimsus ära kaob

Suhtes võib intiimsus ja lähedus väheneda mitmel erineval põhjusel: lapse saamine, stress, terviseprobleemid või rohtude kõrvaltoimed võivad seksuaalset iha pikaks ajaks vähendada. Lisaks võivad partneritel olla väga erinevad eelistused seksi kvaliteedi ja määra osas. Huffington Post küsis seksuaalterapeutidelt, millised asjad võivad intiimsust suhtes mõjutada.

Sa pole nõus seksist rääkima

Kui te pole kunagi varem omavahel seksist rääkinud, on üsna tõenäoline, et mingi hetk tekib suhtes seksivaba periood. Rääkimine on üks terve seksuaalelu nurgakividest ning intiimsus ei saa õitseda ilma usalduse ja aususeta. Kui te omavahel seksist ei räägi, ei tea te, mida partner eelistab. Kui üks pooltest ei saa seksist seda, mida ta ootab, siis seks väheneb. 

Pühendud liigselt lastele

Värsked vanemad pööravad kogu oma tähelepanu uuele ilmakodanikule ja selles pole midagi halba. Pidage aga siiski meeles pühendada aega ka iseendale ja teineteisele. On oluline, et vanemad pühenduvad teineteisele ka muudmoodi, kui ainult laste kaudu. 

Unustad mängulisuse ja flirdi

Kui partner hakkab tunduma rohkem sõbrana, siis pole ka ime, kui õhtuti magamistuppa suundumise asemel, eelistad hoopis televiisorit vaadata. Ära oota, et partner algataja oleks, vaid haara ohjad enda kätte. Flirdi kallimaga, näita, et ihaldad teda ka väljaspool magamistuba, saatke teineteisele vallatuid sõnumeid - tehke kõik selleks, et leeki üleval hoida. 

Sa ei puuduta oma kallimat

Intiimsus kaob, kui te üksteist ei puuduta. Kallistage ja musitage hommikul, kui tööle lähete või töölt koju tulete. Hoidke televiisorit vaadates käest kinni. Silitage üksteist enne magamaminekut. Väikesed puudutused ja tähelepanu pööramine toob suhtesse intiimsuse tagasi.