Kuigi šokolaadid maitsevad hästi, tuleks nende hulgast siiski valida vaid neid, mis ei sisalda keemiat ning paraku väga paljud välismaised maiustused just neid aineid sisaldavadki. Mõnda peavad eksperdid lausa ohtlikuks: suur kogus võib väidetavalt tekitada tervisehäireid. Kuigi šokolaadid maitsevad hästi, tuleks nende hulgast siiski valida vaid neid, mis ei sisalda keemiat ning paraku väga paljud välismaised maiustused just neid aineid sisaldavadki. Mõnda peavad eksperdid lausa ohtlikuks: suur kogus võib väidetavalt tekitada tervisehäireid. Allpool on välja toodud neli populaarset šokolaadi, mida tegelikult üldse osta ega süüa ei tasu: Snickers Paljude lemmik Snickers sisaldab transrasvu ning suures koguses suhkrut, mis lööb vererõhu kõikuma ja toob kaasa veresuhkru taseme kiire tõusu ja seejärel languse, mille tulemusena tekib ootamatu näljasööst. Kit Kat Meeletus koguses rasva, suhkrut, palmituumaõli ja sojaletsitiini ei ole tervisele sugugi kasulik, kuigi šokolaad ise maitseb hästi. Milky Way Hüdrogeenitud palmituumaõli on mitmete uuringute kohaselt südamele kahjulk ning lisaks leidub selles maiustuses ohtralt valget suhkrut. Twix Selles šokolaadis on palju kunstlikke maitsetugevdajaid, maisisiirupit ja sojaletsitiini. Lisaks veel palmirasva, mille kasutamise tahaksid miljonid inimesed kogu maailmas üldse ära keelata, sest selle tõttu kannatab loodus. Allikas: Livestrong
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Buduaari Beauty Box, Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni lemmik vitamiinid jpm
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda