Reklaam sulgub sekundi pärast

4 SODIAAGIMÄRKI, kellest saavad geeniused

Geeniused ei vaja enda ümber teisi inimesi, sest nad oskavad ka omaette olla ning naudivad iseenda seltskonda. Tegelikult on nad isegi õnnelikud, kui saavad rahus oma asjadele keskenduda. See, kui oled geenius, ei tee sind ilmtingimata nohikuks, see lihtsalt tähendab, et oled väga intelligentne ja oskad loovalt mõelda. Vaata järele, kas oled üks õnnelikest.

Veevalaja

Veevalaja oskab probleemi kõrvalt vaadata ning see muudab tema jaoks lahenduseni jõudmise oluliselt kergemaks. Veevalaja on tasakaalukas, loov ja kaine mõistusega. Veevalajale meeldib teistsugune lähenemine asjadele. Siiski ei kipu nad igasuguseid ajsu uskuma enne, kui on näinud tõendeid.

Neitsi

Neitsid on huvitatud kõigest. Nad tunnevad huvi ka kõige selle vastu, mida teised peavad iseenesestmõistetavaks. Kui probleemile ei ole lahendust või seda on raske leida, siis Neitsi mõtleb välja oma lahenduse. Neile meeldib lahendada võimatut ning parandada kõike katkist. Nende aju ei puhka hetkegi.

Kaljukits

Kaljukits mõtleb väga loovalt ning teeb tarku otsuseid. Nad ei tegutse kunagi emotsioonide ajel. Kaljukits on valmis lähenema probleemidele loominguliselt ja alternatiivselt ning oskab asju näha ka suuremas plaanis. Kaljukits on väga intelligentne ning oskab seda ka edukalt ära kasutada.

Skorpion

Skorpionit on väga raske lollitada, sest ta on vaimselt väga tugev, intelligentne ja intensiivne. Nad oskavad kõike vajalikku infot enda tarbeks ära kasutada. Skorpion mitte ainult ei tea palju, vaid saab kogu informatsioonist ka aru. Skorpion saab aru ka sellistest asjadest, mille teised inimesed tähelepanuta jätavad. 

 

allikas: yourtango