Reklaam sulgub sekundi pärast

4 SÖÖKI, MIDA peaks vältima esimesel kohtingul

Esimene kohting on alati närvesööv ning jääb meelde veel pikaks ajaks. Sellepärast on ka väga oluline, et väldiksid teatud vigade tegemist. Näiteks on tähtis hoolikalt järele mõelda, mida endale põske pista ja mida mitte, soovitab veebileht Guyism.com

Spagetid

On raske näida seksikas, kui su nägu on kastet täis. Kuigi püüad olla ettevaatlik, võib söömine lõppeda süllekukkunud toidu või määrdunud lõuaga. 

Kiirtoit

Esimesel kohtamisel pole ehk tark tegu minna einestama esimesse kiirtoidurestorani, mis ette jääb. Kuigi sa ilmselt ei ootagi õhtusööki viietärni restoranis, viitab kiirtoidusöögikoht sellele, et mees pole sinu nimel valmis vaeva nägema.

Burrito

Kui sa ei taha terve õhtu vaevelda kõhugaaside käes või selgitada, miks sa nii tihti tualettruumis käid, tasuks burrito vahele jätta. Väldi ka tšillit, karrit ja rohkelt piimatooteid sisaldavad sööke.

Sibul

Kui sa ei soovi õhtu lõppedes suudlust saada, on kõige kindlam süüa sibulat või küüslauku. Nii maitsvad kui need ka on, ei taha keegi suudelda partneriga, kelle hingeõhk haiseb sibula järele...