Reklaam sulgub sekundi pärast

4 SUURIMAT VIGA, mida naised oma rindadega teevad

Enamus naisi ei pööra oma rindadele igapäevaselt erilist tähelepanu - tegu on siiski kehaosaga, mis on meil alati olnud, seega on ka üsna loomulik, et keegi siinkohal uusi trikke leiutama ei hakka. Küll aga tasub meeles pidada teatud väikeseid nüansse, millest sõltub sinu rindade välimus!


Enamik naisi ei pööra oma rindadele igapäevaselt erilist tähelepanu - tegu on siiski kehaosaga, mis on meil alati olnud, seega on ka üsna loomulik, et keegi siinkohal uusi trikke leiutama ei hakka. Küll aga tasub meeles pidada teatud väikeseid nüansse, millest sõltub sinu rindade välimus!

Kui sa soovid, et sinu rinnad oleksid kaunid ja prinkis ka aastate pärast siis:

1. Loobu suitsetamisest

Keemilised ühendid, mis sigaretis leiduvad, on kahjulikud ka inimese nahale. Suitsetamine vähendab naha elastsust ja muudab rinnad kuivaks ning need kaotavad oma kuju kiiremini, kui see looduse poolt määratud on.

2. Spordirinnahoidja mittekandmine

Igal naisel, kes teeb trenni, peaks olema vähemalt kaks korralikku spordirinnahoidjat, mis toestavad rinda täielikult. Kui rind ei saa korralikku toestust, võivad trennis ka vigastused tekkida.

3. Kõhuli magamine

Tõsi ta on, et kõhuli magades rindade kuju ei kahane, ent nende kuju muutub. Pikas perspektiivis mõjub kõhuli magamine rindadele pigem halvasti kui hästi.

4. Rindade mittekreemitamine

Rinnad vajavad tähelepanu - õrn nahk kaotab kergelt oma elastsuse, mis tähendab, et tegelikult tuleks oma rindu kreemitada regulaarselt. Just nagu näonahk on õrn, vajavad ka rinnad niisutavat kreemi.

Allikas: wellandgood