Reklaam sulgub sekundi pärast

4 TÄHTKUJU, kellest saavad kõige halvemad kallimad

Mitte kõik mehed ega naised pole loodud ideaalseteks kallimateks ega abikaasadeks. On neid, kellele sobib vallalisepõlv palju rohkem, sest nad lihtsalt ei oska kellegiga koos olla ning varem või hiljem läheb nende suhe vett vedama. Toome teieni 4 tähtkuju, kellest peaks kaarega mööda minema, sest nad lihtsalt pole loodud suhtes olema.

Sõnn

Kui kutsud sõnni endaga kuskile üritusele kaasa, siis ta on nõus küll kaasa tulema, kuid viriseb ja vingub terve aja. Hiljem käitub ta nii nagu oleks teinud sulle suure teene ning ühtlasi ootab sult vastuteenet. Kui ta käitub nagu viimane idioot, siis ava enda silmad ning küsi, kas teie suhe on seda kõike väärt. Maailmas on ka paremaid kallimaid, kui sõnn.

Lõvi

Lõvi jättis vahele selle õppetunni, et suhtes peab andmine ja võtmine tasakaalus olema - lõvile meeldib vaid võtta ja seda eriti seksis. Kallima nauding pole tema jaoks oluline. Kõik tiirleb ümber tema ja selle, mis talle naudingut valmistab. Ta on ennasttäis ja isekas.

Kaalud

Kaalud küll mäletab sinu sünnipäeva, kuid ta ei liiguta selle jaoks lillegi. Ta ei osta sulle kingitust, ei soovi õnne ning käitub üldse nagu viimane jõhkard. Asi pole selles nagu tal raha ei oleks, ta lihtsalt ei viitsi ennast pingutada ega kellegi nimel vaeva näha. Kui aga sina juhtud tema sünnipäeva ära unustama, hoia oma piip ja prillid, sest tulemas on skandaal.

Veevalaja

Ta ei taha mitte kunagi sinu sõprade ega perega koos aega veeta ning ei kutsu ka sind enda sõpradega koos kuskile. Talle sobib väga hästi, et veedate oma pühad ja enamuse vaba ajast eraldi. Tundub nagu ta ei soovikski ennast siduda. 

 

allikas: yourtango