Reklaam sulgub sekundi pärast

4 TÄHTKUJU, KES lähevad väga ruttu närvi

On olemas inimesi, kes lähevad väga ruttu endast välja ning mida rohkem sa neile midagi selgitada püüad, seda rohkem nad närvi lähevad. Oma rolli mängib siinkohal aga ka tähtkuju. Nimelt on olemas 4 tähemärki, kes vihastavad tunduvalt kiiremini kui paljud teised. Kes nad siis on?

Jäär

Jäär läheb tihtipeale endast välja sellepärast, et soovib näidata oma liidrirolli. Jäärad on tahtejõulised ning tänu sellele on neile väga selge, mida nad soovivad endalt, elult ning teistelt inimestelt. Jäär on sündinud juht ning nad võtavad meelsasti ohjad enda kätte, olgu tegemist mistahes olukorraga. Teinekord võib see kaasa tuua aga erimeelsusi. 

Veevalaja

Veevalaja armastab häid ja sügavaid vestlusi, kus osapooled on avatud meelega ning näevad asju erineva nurga alt. Aeg-ajalt tõstab pead aga Veevalaja provokatsioonioskus ning tal on omadus tuua oma arvamus liiga järsult esile. Tavaliselt oskab Veevalaja suurepäraselt ennast väljendada, aga eelpool mainitud olukorras kipub ta end unustama ning elab ennast teiste peal välja. 

Skorpion

Lojaalne ja aus Skorpion on tõe nimel valmis kaugele minema. Nad kipuvad unustama, et osad tähemärgid vaatavad "valgetele valedele" läbi sõrmede ning sellises olukorras laseb ta tunnetel enda üle võimust võtta. Skorpion ei tekita tüli meelelahutamise eesmärgil, vaid valib oma võitluseid väga hoolikalt  kõik aususe nimel. 

Neitsi

Neitsi on hoolas, kohesetundlik ja väga täpne. Kui tavaliselt on need omadused positiivsed, siis Neitsi kipub teinekord ka oma lähedaste suhtes liiga kriitiline olema. Neitsi peaks õppima ennast teinekord lõdvaks laskma  see õpetab talle hellust nii enda kui ka teiste suhtes.