Reklaam sulgub sekundi pärast

4 TÄHTKUJU, KES leiavad sellel aastal armastuse

Aasta 2019 toob kõikidele tähemärkidele kaasa palju põnevaid kogemusi ning uut ja huvitavat. Mõned tähtkujud kohtavad aga sellel aastal oma eluarmastust. Portaal Relationship Rules tõi välja neli tähemärki, kellel on tänavu midagi erilist oodata. 

Sõnn

Sõnni elus ei tule sellel aastal puudu armastusest ega ka romantikast. Elu viib teda kokku uute ja põnevate inimestega ning üks vastassoo esindaja jääb Sõnnile eriliselt meelde. Hoia siiski valikud avatuna. Enne uuri ja kaalu, ning alles siis otsusta. 

Lõvi

2019 aasta on Lõvi aasta ja tänavu ta lausa särab. Sa tõused tähelepanu keskpunkti ja naudid seda täiel rinnal, sest tunned end mugavalt ja koduselt. Suhe, mis on alguse saanud kergest seksiseiklusest, rabab Lõvi jalust ning tema nii tugevad tunded üllatavad ka teda ennast. 

Neitsi

Neitsi kihk romantika, armastuse ja seksi järele on sellel aastal tipp-punktis. Oluline, et sa ei unusta ka enesele aega ning tähelepanu pöörata. Armuelus saadab sind pidevalt hea õnn ning võib juhtuda, et ka see õige ja ainus leiab tee sinu juurde. 

Ambur

See aasta toob Amburi armuellu aktiivsust ja põnevaid võimalusi. Sel aastal koged palju lõbusaid seiku ja naudinguid. Su näol särab naeratus  kõik näevad su õnne. Ja see õnneseisund muudab su ka teiste silmis väga atraktiivseks!