Reklaam sulgub sekundi pärast

4 TÄHTSAT TEEMAT, mille üle iga paar peaks riidlema

Üsna harv on juhus, kui paar saab läbi riidlemata. Tülidele vaatamata ei tähenda see seda, nagu hakataks kohe lahku minema ning inimesed omavahel ei klapiks. Osad riiud võivad suhtele lausa kasuks tulla. Nimelt leidub neli asja, mille üle peaks iga paar vähemalt korra tülitsema ning sotid selgeks tegema, kirjutab ajakiri Me Naiset.

Raha

Iga paar peab omavahel paika panema reeglid, kes mille eest maksab ja kuidas rahaga seotud küsimused peres lahendatud on. Rahaküsimustes ilmnevad lapsepõlvekodu mõttemallid. Teise inimese ostukäitumise tunnistamine võib olla üllatavat valulik.

Seks

Seksi üle riieldakse tavaliselt kõige rohkem. Enamjaolt on probleemiks see, kui palju seksida ja mitu korda nädalas on normaalne. Seks põhjustab harva probleeme suhte alguses, kuid varem või hiljem tuleb see teemaks. 

Sugulased

On oluline, et suhte piirid on teada nii paarile endale kui ka lähisugulastele. Perekonda ei saa ise valida ning seetõttu ei tohiks kallima peret ka halvustada. Kui üks teist tahab sugulastest rääkida, siis tuleb seda teha diplomaatiliselt. 

Kodutööd

Kooselu toob päevakorda alati ka majapidamistööd. Kes peseb nõud? Kes võtab tolmu? Kes paneb pesu masinasse ja kes kuivama? Harva, kui mõlemad on koristamise suhtes sama meelt. Riiud ei lähe ägedaks, kui nendest asjadest rääkida juba suhte alguses.