Reklaam sulgub sekundi pärast

4 VIISI, KUIDAS sünnitus voodielu mõjutada võib

Pärast sünnitust ei mõtle tõenäoliselt suurem osa naistest veel pikka aega seksi peale. Kui aga argielu on paika loksunud ning haavad paranenud, siis vaikselt tuleb ka seksiisu tagasi ning soovite kallimaga ka intiimselt aega veeta. Miski pole enam aga endine... 

Kuigi sellest avalikult ei räägita, siis sünnitus muudab pea igat naist nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Seetõttu pole seksile mõtlemine ning sellega tegelemine sugugi lihtne. Prevention.com pani kirja neli viisi, kuidas sünnitus voodielu mõjutada võib. 

1. Tupp ei lähe enam nii märjaks

See on täiesti normaalne, et pärast sünnitust tupp enam nii märjaks ei lähe. Ära häbene kasutada libestit. 

2. Vahekord võib valulik olla

Esimesed korrad pärast sünnitust võid tunda seksi ajal valu. Sageli on asi selles, et tupp on liialt kuiv. Appi tuleb taas kord libesti. Kui valu ei kao, siis pöördu oma arsti poole. 

3. Seksimiseks tuleb koostada graafik

Värske ilmakodanik vajab palju hoolt ning tähelepanu ning tihtipeale on vanemad seksimiseks liiga väsinud. Omavahelist lähedust ja intiimsust ei tasuks aga hooletusse jätta. Kui muudmoodi ei saa, siis koostage seksimiseks alguses kasvõi graafik. 

4. Sa ei tunne end enam sama seksikana

Pärast sünnitust ei pruugi su keha olla enam täpselt samasugune. Kui enne tundsid end voodis tõelise tiigrina ja seksikana, siis pärast sünnitust võib su enesekindlus nullis olla.