Reklaam sulgub sekundi pärast

49AASTANE NAINE KASSEERIB Instagrami abil pööraseid summasid

Tänapäeval pakub sotsiaalmeedia üllatavalt palju erinevaid võimalusi - tuleb vaid osata neist kinni haarata. Ka inimesed esitlevad ennast läbi sotsiaalmeedia aina rohkem ning rohkem ning müüvad igasuguste koostööde käigus pea kõike, alates kosmeetikast ja lõpetades koeratoiduga. Üks naine leiutas aga hoopis teistsuguse viisi, kuidas läbi Instagrami raha teenida, kirjutab Metro. 

49-aastane Gweneth Lee teenib suuri summasid sellega, et postitab Instagrami fotosid enda jalgadest. Tänu piltidele leiab ta iga kuu kümneid ja kümneid kliente, kes on nõus maksma raha selle eest, et saavad päriselus naise jalgu masseerida ja neid lakkuda. Üks selline sessioon maksab meesterahvale 250 eurot tunnis ning Gweneth teenib kuus üsna kerge vaevaga vähemalt 2000 eurot. Samuti saab talle fotode postitamise eest annetusi teha ning neid koguneb talle aastas lausa 25 000 euro eest. 

"Ma ei osanud isegi aimata, et inimestel on sellised fetišid. Postitasin alguses täiesti poolkogemata fotosid oma varvastest näiteks basseinis ning üsna kiiresti said need suure populaarsuse osaliseks. Lõpuks sain aru, millega on tegu," rääkis ta. 

Naine rääkis intervjuus, et siiani on tal olnud 100 klienti ning neid tuleb aina juurde. Samuti paljastas ta, milline on tema tüüpiline klient. 

"Tavaliselt on mu klientideks keskklassi ärimehed, kellel on kodus naine ja paar last. Nad soovivad oma fetišit ellu viia ja mina pakun neile selleks võimaluse. Igaühel meist on mingi nõrkus ja minu klientidele on selleks jalad."