Reklaam sulgub sekundi pärast

5 ASJA, MIDA mehed voodis silmaotsaski ei salli

Millegipärast kiputakse arvama, et õrnem sugupool võib seksi üle vinguda ning ennast halvasti tunda, kui neile midagi ei meeldi, aga mehed peaksid justkui igasuguse vahekorra üle õnnelikud olema ning kaeblemine on neile keelatud. Tõde on aga see, et ka meeste jaoks on asju, mis neile voodis ebamugavust valmistavad. Cosmopolitan pani kirja viis asja, mida mehed vahekorra juures silmaotsaski ei salli. 

Seemnepurske tagasihoidmine

Pea igat meest ajab närvi olukord, kus mees ise on juba valmis orgasmi saama, kuid peab veel ennast tagasi hoidma ning ootama, millal temake enne tippu jõuab. Mida rohkem mees tagasi hoiab, seda suurem on tõenäosus, et erektsioon vajub ära ja uuesti orgasmini jõudmine on raske. 

Erektsiooniga vetsus käimine

Nimelt peab poti kohal püsti seisma ning peenist alla suruma. Uriin aga ei tule ega tule välja, sest koed on paisunud ja blokeerinud kuseteed. 

Kui naine eeldab, et mees peab mitu korda erektsiooni saama

Nii, nagu pole naistel nuppu, mida vajutades nad erutuvad, siis pole ka meestel nuppu, mis aitaks neil üha uuesti ja uuesti erektsiooni saavutada. Fakt on see, et kui mees on korra tippu jõudnud, siis uue erektsiooni saamiseks läheb aega. 

Arvamine, et mees peab iga kord orgasmi saama

Kui öelda naisele, et anna andeks, kallis, mul ei lähe praegu lahti, siis naine kas ei usu seda või usub, aga suhtub sellesse skeptiliselt. Lisaks tekib naisel küsimus, et miks mehel lahti ei lähe. Just sellel põhjusel teesklevadki ka mehed orgasmi.

Mehed ei tohi seksi üle kurta

Kui naine viriseb, et seks oli jama, siis seda aktsepteeritakse ja peetakse normaalseks. Kui aga mees kaebab seksi üle või sellega seonduvate raskuste üle, peetakse teda automaatselt tõpraks.