Reklaam sulgub sekundi pärast

5 HALBA HARJUMUST, millest naine enne 40. sünnipäeva loobuma peaks

Kui sa tahaksid olla terve, särav, elujõuline, energiline ja õnnelik ka siis, kui sinu vanusenumber näitab 40. eluaastat või enamat, siis tasuks juba praegu vaadata üle oma senised harjumused ning vajadusel viia sisse mõningased muudatused. Sinu tervis ja tegelikult kogu elu on ju sinu enda kätes  hoia ennast ja oma keha.

Need viis harjumust, mis on alljärgnevalt välja toodud, ei mõju sinu tervisele sugugi hästi ning sellest tulenevalt tasuks neist enne 40. eluaastat loobuda:

1. Suguvõsa haiguslugude eiramine.

Kui sa seni oled seda teemat kogunisti vältinud, siis nüüd tasuks tegelikult välja uurida, kas ja mis pärilikud haigused sind suguvõsa kaudu ohustada võivad.

2. Liigne päike.

Päike teeb sind vanemaks ning kiirendab kortsude teket. Käes on viimane aeg hakata oma nahka otsese päikese eest varjama ning solaariumi võiks üldse ära unustada.

3. Trenni vältimine.

Jõuharjutused tugevdavad luustikku ning parandavad sinu ainevahetust, mis pärast 30. eluaastat aeglustuma hakkab. Kui sa pole ikka veel regulaarne trennis käia, siis alusta kohe.

3. Suitsetamine.

Käes on viimane aeg sellest halvast harjumusest loobumiseks. Suitsetamine röövib sinult aastaid  sa ei taha ju seda?

5. Hambaniidi unustamine.

See on paljude silmis tüütu harjumus, kuid sinu rahakott ja naeratus tänavad sind, kui sa viimaks siiski suudad selle harjumuse oma ellu tuua.

Allikas: Health