Reklaam sulgub sekundi pärast

5 KLASSIKALIST STIILIREEGLIT, mida iga naine teada võiks

Kas sinu jaoks on olukord, mil sõbrannaga mööda butiikie uitate ning ühtäkki ta vaimustunult peatudes lausub „ oh, see on nii sinulik“? See on ilmselge märk sellest, et sul on välja kujunenud oma kindel stiil.

Kas sinu jaoks on olukord, mil sõbrannaga mööda butiike uitate ning ühtäkki ta vaimustunult peatudes lausub: „Oh, see on nii sinulik“, tuttav? See on ilmselge märk sellest, et sul on välja kujunenud oma kindel stiil.

Ning kui see stiil juhtub olema klassikaline, oled veel eriti õndsas nimekirjas. Klassikalise stiiliga naised teavad, kuidas alati head välja näha, sõltumata sellest, mida hooaja trendid ette tikteerivad. Kui sinagi soovid püüelda klassikalise stiili poole, aitavad järgmised viis reeglit selle soovi teostumisele kaasa.  

1. Jäljenda ja ole inspireeritud. 

Elizabeth Taylor, Jacqueline Kennedy, Katherine või hoopis Audrey Herpburn? Kõik need naised on ehedad näited klassikast. Kindlasti ei tasuks jäljendamisel sada protsenti šnitti võtta, kuna muidu muutud lihtsalt kellegi koopiaks ning koopiaid leidub juba niigi palju. Arvatavasti on ka sulle Amy Winehouse'i või Marilyn Monroe kloon kusagil tänavanurgal vähemalt korra elus vastu kõndinud. Küll aga tasuks lubada end neil naistel lihtsalt inspireerida ning selle tulemusena midagi sootuks uut ja omanäolist päevavalgele tuua. 

2. Ole parim versioon iseendast.

Klassikaline stiil eeldab, et kannaksime üksnes neid riideid, mis meile tõesti väga hästi istuvad. Seega on oluline asetada rõhku nii õmbluskvaliteedile kui ka kangavalikule. See aga ei tähenda, et peaksid tegema nimekirja riietest, mida sa iial ei kanna, vaid pigem sisendama endale, et proovid kõike ühe korra. See põhimõte annab võimaluse näha, millised lõiked rõhutavad sinu tugevaid külgi ning nii saad teada, millised eksemplarid loovad selleks ideaalseima võimaluse.

3. Mõista oma värve.

Uskumuse näol, et stiilsed naised kannavad peamiselt vaid musta, on tegu müüdiga. Tõeline stiilistaar omab head ideed sellest, kuidas panna erinevad värvid enda puhul kõige maitsekamal viisil tööle. Kui oled välja selgitanud, millised värvid sinu isikupäraga kõige paremini sobituvad, mõjuvad nad klassikalisena, olenemata aastaajast või varjundist. 

4. Toetu põhielementidele.

Iga klassikaline garderoob najatub oma sisuga ajatutele ja hooajast mittesõltuvatele eksemplaridele, mida annab kombineerida omavahel ükskõik millega. Investeeri oma lemmikvärvide kõrval kindlasti ka neutraalsetesse toonidesse ja mustritesse nagu näiteks triibud, lilled või ruudud. Need kolm ei lähe iial moest.  

5. Määratle oma singnatuurelement.

Gwen Stefanil on selleks punased huuled, Kim Kardashian käib pealaest jalatallani musvalges, Kate Middleton kannab kleit-mantlit. Signatuurelemendid on stiilse naise puhul asendamatud ning muudavad konkreetse inimese meeldejäävaks ja omapäraseks. 

Milline on sinu stiil?