Reklaam sulgub sekundi pärast

5 MÄRKI, MIS NÄITAVAD, et kallim ei hooli enam sinust

Suhet on raske hoida ja parandada, kui partner on juba alla andnud. Terapeudi ja kirjaniku Stephen Betcheni sõnul on kõige raskem teraapia alguses avastada, et üks suhte osapooltest on alla andnud ning teinud otsuse lahku minna ja seda veel enne, kui on jõutud teraapiaga korralikult alustada. 

Tema sõnul tulevad sellised inimesed teraapiasse ainult sellepärast, et kardavad kallima reaktsiooni lahkuminekule. Betchen on kirja pannud märke, mille kohta tead, et partner on juba otsustanud teie suhte saatuse kohta.

1. Ta eemaldub sinust

Partner käitub ükskõikselt. Ta ei avalda oma arvamust ega puutu asjadesse, mille kohta tal enne oli kindel arusaam.

2. Ta ei pööra sulle tähelepanu

Inimesed väljendavad oma kiindumust erineval moel. Kui su kallimal oli kombeks sind tihti kallistada ja suudelda, võib see olla märk, et ta tunded on muutunud. Kui tähelepanu pööramise viisid muutuvad radikaalselt, on midagi valesti.

3. Seks ei paku talle huvi

Seksi sagedus ei püsi alati samasugusena, kuid midagi võib olla valesti, kui innukale kallimale ei paku seks enam ühtäkki huvi. Loomulikult ei tähenda kire vähenemine seda, et partner enam sinuga koos ei tahaks olla. Kõigil meil esineb elus raskusi ja probleeme, millal seks huvi ei paku.

4. Tüli tekib ka väikesest asjast

Partner, kes on mõelnud teise mahajätmisele, võib teha sääsest elevandi või välja mõelda asju, mille peale vihastada. See vähendab tema süütunnet. Ta lohutab ennast sõnadega: "Parem on lahku minna, sest kõik on nii keeruline".

5. Ta ei aruta tuleviku üle

Kas kallim ei taha sinuga tulevikust rääkida? Tegu ei pea olema suurte asjadega, kuid ta ei pruugi tahta puhkuse üle arutada või mõelda magamistoa uue sisustuse peale. Võibolla on see sellepärast, et ta ei näe sinuga ühist tulevikku. 

 

allikas: Psychology Today