Reklaam sulgub sekundi pärast

5 MÄRKI, mis paljastavad, et sa ei armasta enam oma kallimat

Kas oled viimasel ajal tundma hakanud, et teievaheline suhe on justkui jahenenud ning ka tunded pole enam need, mis nad suhte alguses olid. See ei tähenda siiski seda, et teievaheline armastus on kadunud, kuid enda tähelepanekutesse peaks siiski tõsiselt suhtuma. Ajakiri Psychology Today pani kirja viis kindlat märki, mis paljastavad, et sa ei armasta enam oma kallimat. 

1. Passiivsus

Armunud paaril on energiat, et koos asju teha. Nad soovivad oma kaaslasele heameelt valmistada ning otsivad uusi ja põnevaid seikluseid. 

2. Kaugenemine

Armunud soovivad kogu vaba aja koos veeta. Ka lihtsalt kodus koos olemine on nende jaoks tore. Kui kaugenete oma kaaslasega pidevalt teineteisest, pole teie vahel ehk enam armastust. 

3. Füüsiline lähedus

Paarid, kes armastavad teineteist, seksivad. Nad tahavad voodis partnerit rahuldada mitte ainult selleks, et enda enesetunnet tõsta, vaid selleks, et kaaslane ennast armastatuna ja ihaldatuna tunneks. Kui seks oma kallimaga ei paku sulle enam huvi, võib suhtes midagi väga valesti olla. 

4. Mõtled oma kallimale

Inimesed, kes teineteist armastavad, mõtlevad teineteise peale. Nad on murelikud, kui nende kallim on õnnetu ja soovivad teda aidata. Kui sa oma partneri peale enam ei mõtle, siis ehk ei armasta sa teda enam. 

5. Hindamine

Armunud paarid hindavad oma kaaslast ning on õnnelikud selle üle, et on oma ellu nii suurepärase inimese leidnud. Kui mõtled, et meres on veel teisigi kalu, pole sa ilmselgelt armunud. Paarid, kes teineteist armastavad, imetlevad ja austavad üksteist.